Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θα κάνει μήνυση η Εθνική Τράπεζα στον Άδωνι Γεωργιάδη;



Προσυπογράφομαι και  προσθέτουμε... Μηπως θυμάστε και τον  τορναδόρο που είχαν κινητοποιήσει την μισή ΕΛΑΣ να τον συλλάβουν με την χρεοκοπία. Ας τα θυμηθούν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ οταν έρθουν εξουσία και να ξηλώσουν όλο το μουφαδόρικο σύστημα που έχει καταστρέψει ανθρώπους ! 
Θέμα:
Πέρυσι το Νοέμβριο η Εθνική Τράπεζα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του «Fimotro.blogspot.com» σε σχέση με ανάρτησή του με τίτλο «Πανικός για κούρεμα καταθέσεων στην Εθνική», για τα αδικήματα: α) διασποράς ψευδών ειδήσεων ή φημών (άρθρο 191 Π.Κ), β) απάτης (άρθρο 386 Π.Κ), γ) κλονισμού της εμπιστοσύνης του κοινού στο νόμισμα (άρθρο 191 Π.Κ) και δ) χειραγώγησης τιμής χρηματοπιστωτικού μέσου και κεφαλαιαγοράς (νόμος 3340/2005).
Αιτία της μήνυσης ήταν ανυπόγραφο δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας που έκανε λόγο για επικείμενο «κούρεμα» καταθέσεων στην Εθνική Τράπεζα, ακόμα και για καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ.
Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σύμφωνα με το πόθεν έσχες του έχει καταθέσεις ύψους 44.853 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα, απείλησε πως σε περίπτωση διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ θα μεταφέρει τις αποταμιεύσεις του στο εξωτερικό, προτρέποντας μάλιστα τους πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.
Να περιμένουμε ανάλογης ευαισθησίας αντίδραση από πλευράς Εθνικής Τράπεζας προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ;

http://www.avgi.gr/