Πλημμύρισαν τα Βόρεια Προάστια (βίντεο)



Σε… ποτάμια έχουν μετατραπεί αρκετά τμήματα κεντρικών οδικών αρτηριών στα βόρεια προάστια λόγω της καταρρακτώδους βροχής που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης και προκάλεσε σοβαρά προβλήματα.


Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία, καθώς λιμνάζοντα ύδατα παρατηρούνται σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος, την ίδια στιγμή που πεζοί με... γυμνά πόδια και τα παπούτσια στο χέρι επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο, κρατώντας μια εφημερίδα ή μια τσάντα στο κεφάλι για προστασία από τη βροχή. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν κληθεί να συνδράμουν σε διάφορες περιοχές στα βόρεια προάστια, καθώς η βροχή προκάλεσε εισροή υδάτων σε υπόγεια και ισόγεια καταστήματα - κατοικίες.


Την ίδια στιγμή τα ορμητικά νερά εγκλώβισαν οδηγούς στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό τους. Κατά διαστήματα η ένταση της βροχής ήταν τόσο δυνατή, που ανάγκασε τους περαστικούς να παραμείνουν κάτω από τέντες καταστημάτων ή υπόστεγα και τους οδηγούς των αυτοκινήτων να κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Περιπολικά της Τροχαίας βρίσκονται σε κεντρικά σημεία συνοικιών στα βόρεια προάστια, προχωρώντας -όπου χρειαστεί- σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
http://www.zougla.gr