BILD: Βρώμικοι, μέθυσοι χωρίς εσώρουχα οι Βρετανοί τουρίστες

Σε έναν άνευ προηγουμένου «πόλεμο» επιδίδονται τα γερμανικά και βρετανικά μεσα ενημέρωσης με το σημαιάκι της εκκίνησης να έχει σηκώσει η γερμανική Bild. 
 
Όλα άρχισαν όταν σε ένα εκτενές άρθρο εμπλουτισμένο με το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, επιτέθηκε στους βρετανούς τουρίστες που τους χαρακτήρισε βρομιάρηδες, μέθυσους  που η ανάσα τους βρωμά φτηνή βότκα, βλάκες, χοντρούς, άσχημους που ξεχνούν να φορέσουν τα εσώρουχά τους. 
 
 
Με τίτλο «Η Bild εξηγεί το φαινόμενο του ''Αγγλου Ασθενή'' στη Μαγιόρκα», το άρθρο αναφέρει πως οι βρετανοί πάσχουν από το σύνδρομο του Πρίγκηπα Χάρι ο οποίος όπου βρεθεί βγάζει τα ρούχα του. 
 
 
«Είναι μονίμως μεθυσμένοι δίχως να θυμούνται το ακριβώς έχουν πιει, κείτονται στους δρόμους αναίσθητοι, τσακώνονται μεταξύ τους, αλλά και με άλλους θαμώνες των μπαρ, στήνουν καυγάδες στο δρόμο και δεν τους νοιάζει τίποτα, ενώ οι γυναίκες περπατούν δίχως εσώρουχα και είναι έτοιμες να κάνουν σεξ με τον πρώτο τυχόντα», γράφει η Bild. 
 
 
Το άρθρο προκάλεσε αντιδράσεις στη Βρετανία με τις περισσότερες εφημερίδες να κάνουν εκτενείς αναφορές και να σχολιάζουν τον «αγενή» όπως τον χαρακτήρισαν αν μη τι άλλο γερμανικό τρόπο. 
 
 
Sun, Telegraph, Daily Mail έγραψαν για τη Bild και τους Γερμανούς, με την απάντηση της Jan Moier από τη Daily Mail να είναι αποστομωτική. Ναι έχουν δίκιο οι Γερμανοί γράφει η αρθρογράφος της εφημερίδας, μόνο που δεν ξεχνά να αναφέρει πως οι Γερμανοί τουρίστες είναι αυτοί που τρέχουν να προλάβουν το πρωινό μπουφέ και δεν αφήνουν τίποτα για τους άλλους ενώ εγκαλούνται γιατί «καπαρώνουν» όλες τις ξαπλώστρες στις παραλίες. 
 
 
H Bild σε νέο της άρθρο δημοσίευσε το άρθρο της βρετανίδας δημοσιογράφου, ωστόσο επιφυλάχθηκε να το σχολιάσει λίγο αργότερα με ένα λακωνικό «to be continued». 

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/