Εικόνες σοκ ! Εκαναν βόλτα με φορίο την σορό νεκρού στο προαύλιο του νοσοκομείου στην Πάτρα

Απίστευτες καταστάσεις πραγματικά για μία ακόμη φορά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου όπως καταγγέλλει και πάλι το Σωματείο Εργαζομένων «Ιπποκράτης», υπάρχει νεκρός, ο οποίος παραμένει επί ώρες στη Νεφρολογική Κλινική γιατί δεν υπάρχει οδηγός να τον μεταφέρει στο Νεκροτομείο.

Παράλληλα όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι ζητήθηκε από το ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο, όμως δεν δύναται λόγω έλλειψης (έχει δύο αυτή την ώρα), ενώ τονίζουν πως ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος έδωσε εντολή να μεταφερθεί η σορός με τα… πόδια στο νεκροτομείο, κάτι το οποίο τελικά και έγινε όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες.


Συγκεκριμένα στην καταγγελία που έφθασε στο PatrasTimes αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Eκεί που είπαμε ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, πάλι λέμε ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ .
Κάπως έτσι θα μπορούσε κάποιος να διακωμωδεί τα συμβαίνοντα και πάλι με τούς Οδηγούς στο Νοσοκομείο ΑΓ ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου μέχρι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε τον Νεκρό που επί ώρες παραμένει στην ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, γιατί αρνείται το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει.
Και εδώ βέβαια
φαίνεται και η ανεπάρκεια των Διοικούντων. Τόσο του Υποδιοικητή που σήμερα αναπληρώνει τον Διοικητή όσο και του Διοικητή της 6ης Υ.Πε, του λαλίστατου στούς μονολόγους, οι οποίοι οχι μόνον δεν φρόντισαν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε, απεναντίας δίνουν εντολές, Ακουσον-Ακουσον, να  μεταφέρουν τον νεκρό με το Φορείο σε μια υπαίθρια απόσταση 500 μέτρων, ή να ‘Στείλουν  έναν οποιοδήποτε Οδηγό στο ΡΙΟ να πάρει ένα Ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει’.
Αξίζει να τονίσουμε ότι το ΕΚΑΒ εδώ στην περιοχή, στο Νοσοκομείο,  αυτήν την στιγμή έχει  δύο  Ασθενοφόρα.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. Αυτός είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και δη ενός ΝΕΚΡΟΥ. ΔΙΚΑΙΩΣ  ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ του ΝΕΚΡΟΥ».

 http://patrastimes.gr/