"Κόμμα , τσόντα, μπριζόλα, κόκα κόλα" Οι Πολιτικοί του μελλοντός μας !


Κατακαημένη, Ελλάδα τι σου 'μελλε να πάθεις!
 Αυτούς πολιτικούς θέλουμε ...αυτή η τύχη μας αξίζει. Μετά τους Μιχαλολιάκους και τις Ζαρούλιες ο κατήφορος δεν έχει τέλος . Εχουμε πορεία και μέλλον προς την πολιτική μιζέρια ενός κατεστραμμένου τόπου και μιας χώρας με πορεία στο άγνωστο.

Αν δείτε τι έχουμε ψηφίσει κατά καιρούς ...και πως μας δελεάζουν με "τσόντες" και αποκόμματα τα οποία καταναλώνουμε ως εκδίκηση στο σύστημα.
Είναι ένα κόλπο μέσα από το σύστημα ...να διασπά την οργή του λάου . Όταν είχαμε τα απόλυτα αρχηγικά κόμματα με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οι "τσόντες" ήταν για να κρατούν την ισορροπία μέσα σε αυτά τα κόμματα.
Με την κατάρρευση της χώρας και του απόλυτου βολέματος στους δύο κυρίαρχους ...και βλέποντας το ξέσπασμα της οργής μας, για τις μαλακίες του παρελθόντος, άρχισαν τις διασπάσεις και το ξεφύτρωμα νεοσωτήρων.
Ενώ έκανα και μεταφορές ...εντός του συστήματος. Οπως μετάφεραν τους Αδώνιδες του Καρατζαφέρη  στον Σαμαρά , τα αδέσποτα "ρετάλια" του ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΜΑΡ κλπ Και βέβαια τον ακροδεξιό ναζιστικό όμιλο της ΧΑ που έθρεφαν για χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες . Με τις γνωστές διασυνδέσεις στον ακροδεξιό πυρήνα της ΝΔ των Μπαλτάκων κλπ.
Και με το πλήρωμα του χρόνου βλέποντας οτι ο λάός χόρτασε από την "τσόντα" της ΔΗΜΑΡ ...έβγαλαν το απολίτικ "Ποταμάκι" ! Που μάζεψε όλο το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές !
Και το τίμησαν δεόντως ...οι πολιτικοί χώροι  της διαπλεκόμενης εξουσίας , μη δε εξαιρουμένου του ΣΥΡΙΖΑ , στο συνέδριο αλάνα !

Τι σημαίνουν όλα αυτά ...Ο Ελληνας δεν διορθώνεται !
Δώστου "κόμμα , τσόντα μπριζόλα κόκα κόλα" και τα δίνει όλα. Ακόμα και στην εποχή που η μπριζόλα δίνεται με το σταγονόμετρο !