Οι συνταγματολόγοι, πολιτικοί , παπαρολόγοι ...οι κρυφές κάμερες, και η δημοσιογραφία στην χώρα που δολοφωνούν την τεχνολογία !

Απ τα πολλά που γράφονται και λέγονται για την υπόθεση του video στο zougla.gr και εν γένει με τις πάλαι ποτέ κρυφές κάμερες του Μακη ...( και λέμε πάλαι ποτέ γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς σήμερα μόνο στην Ελλάδα κυκλοφορούν μερικά εκατομμύρια κρυφές κάμερες ...και μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο ) κάποιοι καλοθελητές ή κακοθελητές θέλουν να κλείσουν μέσα τον Μάκη να βάλουν τέρμα λένε στην εποχή της "κλειδαρότρυπας", οπως λένε

Κυριοι συνέλθετε... Στην χώρα αυτή που λέγετε Ελλαδιστάν που κακοποιούν την τεχνολογία στην χρήση και στην ενημέρωση ...με τον κάθε "αλμπάνη" δεν πήρατε είδηση οτι  με την τεχνολογία σήμερα πχ στα κινητά για να μην  μπούμε στην φάση διαδίκτυο , ο καθένας που έχει κινητό με κάμερα είναι ένας μικρός Μάκης. Και οτι όλοι μας  στοχεύουμε και στοχευόμαστε  με κρυφές κάμερες ακόμα και σε ιδιωτικούς χώρους.
Δεν πήρατε χαμπάρι οτι μπορεί ο καθένας να δημοσιοποιήσει παγκόσμια ή να διακινήσει σε κύκλο ατόμων εικόνες και βίντεο  . Δεν πήρατε χαμπάρι η οτι η τηλεοπτική Ζούγκλα του Μάκη της δεκαετίας του 90 που τόσα δεινά ,όπως γράφεται έφερε στην δημοσιογραφία ,σήμερα λέγετε "TUBE" σε όποια μορφή και αν την δείτε.
Οτι η "κλειδαρότρυπα " όπως λέτε  δεν  χρειάζεται κάποιο τηλεοπτικό στούντιο να εκπέμψει και ένα τηλεοπτικό δέκτη να φθάσει στον χρήστη... Αλλά είναι εφικτή με ένα απλό links με ένα application με MMN .

Δεν χρειάζεται να τρέχει ο δημοσιογράφος με καλώδια και κάμερες καρφίτσες ...αλλά ένας messenger μπορεί να βγάλει τα άπλυτα στην φόρα γιατί ...το επιτρέπεις να το κάνει.

Οπότε ας σταματήστε αυτές τις παπαρολογίες ...στην εποχή της τεχνολογίας και του κυβερνοχώρου ! Που αλλάζει άρδην την ιδιωτικότητα και δεν αρκεί η προστασία από τρίτους, που ορθώς ορίζει η κάθε νομοθεσία , αλλά προέχει πάνω απ όλα η προστασία της από τους ίδιους .

Δεν έχετε καταλάβει οτι ζούμε στην εποχή της παγκόσμιας "κλειδαρότρυπας" όπως λέτε.
Που δεν εκθέτει μόνο επώνυμους αλλά πάνω απ όλα ανώνυμους !
Εντάξει στην χώρα αυτή με "αλμπάνηδες" σκοτώνουν την τεχνολογία... Άνθρωποι που καινοτόμησαν πλήρωσαν ακριβά την δράση τους.
Αλλά μην το συνεχίζεται το παραμύθι...
Και να κλείσουμε αυτό το πόστ ...προχθές ο Σκουρλέτης ορθώς κατάγγειλε οτι παρακολουθούν  τα τηλέφωνα  του με τον Τσίπρα !
Και ο Κικκίλιας του απάντησε ... Είναι υποκλοπές από ερασιτέχνες !
Αυτό δε σας αρκεί ... να καταλάβετε σε ποια εποχή ζούμε.