Και ρασοφόρος τρομοκράτης στα Εξάρχεια ...ο Χρ Ξηρός

Μετά το φιάσκο του Φαλήρου που ήθελαν τον Χρ Ξηρό να έχει έρθει  τετ α τετ με άντρες της ΕΛ ΑΣ σήμερα παίζει μια άλλη εκδοχή. Να είναι παπάς στα Εξάρχεια ...Διαβάστε θέμα:

Τα βήματα του... πατέρα του ακολουθεί ο καταζητούμενος «αντάρτης πόλης» Χριστόδουλος Ξηρός και κυκλοφορεί «άνετος κι ωραίος» στην Αθήνα φορώντας ράσα! Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ο γιος του -πραγματικού, βέβαια- παπα-Τριαντάφυλλου κόβει... βόλτες μεταμφιεσμένος σε ιερέα και μάλιστα έχει τα μαλλιά του δεμένα σε κότσο!
Η ενημέρωση που είχε πρόσφατα η Αντιτρομοκρατική ήθελε τον «Μανώλη» της 17Ν να επισκέπτεται συχνά γνωστό σουβλατζίδικο, που βρίσκεται περιφερειακά της πλατείας των Εξαρχείων. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο συγκεκριμένο κατάστημα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, καθώς όπως φαίνεται ο... «παπάς» Χριστόδουλος λαμβάνει τα μέτρα του κατά τις μετακινήσεις του, υποστηριζόμενος από φιλικές του ομάδες, οι οποίες κάνουν κατόπτευση του χώρου όταν ο καταζητούμενος τρομοκράτης βγαίνει από το κρησφύγετό του.

http://www.espressonews.gr/