Σοβαρά χτυπημένη ,,,σε τροχαίο από ασυνείδητο οδηγό 29χρονη τραγουδίστρια.


Tραγικές στιγμές περνά η ανερχόμενη τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγιος Σάββας, έχοντας χάσει το ένα πόδι της! 


Η 29χρονη ερμηνεύτρια, η οποία βρέθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου από διερχόμενους οδηγούς άγρια χτυπημένη και εγκαταλειμμένη στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, όπως όλα δείχνουν, έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της, οι οποίοι προσεύχονται στον Θεό να τη βοηθήσει και να της δώσει δύναμη. Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και συγγενικά της πρόσωπα απευθύνουν έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για το τροχαίο ατύχημα να επικοινωνήσουν άμεσα και να δώσουν στοιχεία...
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», η Πένυ Σκάρου βρέθηκε αιμόφυρτη γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου από διερχόμενους οδηγούς στο ύψος της οδού Πειραιώς 181. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο της Νίκαιας κι έπειτα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο νοσοκομείο ΚΑΤ. «Οταν έφτασε στο ΚΑΤ η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Το πόδι της ήταν ακρωτηριασμένο από το γόνατο και κάτω. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δυστυχώς... Το αποκολλημένο μέλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη ζωή της και τα καταφέραμε» ανέφεραν στην «Espresso» ιατρικές πηγές και πρόσθεσαν: «Τη σταθεροποιήσαμε κι έπειτα, λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Εντατική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, είναι όμως πολυτραυματίας. Εχει κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός της».