Πάολα Μπακίντου Ο κ…ος μου χρησίμευσε, για να ενισχυθεί η λίστα Τσίπρα»


Μέσα σε ελάχιστες ώρες έγινε γνωστή σε Ελλάδα και Ιταλία, ενώ με τη φωτογραφία της ενίσχυσε το πολιτικό εγχείρημα της λίστας Τσίπρα για τις Ευρωεκλογές, κάνοντάς το γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα.

Η νεαρή δημοσιογράφος και εκπρόσωπος της «L'altra Europa con Tsipras», Πάολα Μπακίντου, που είχε τη φαεινή ιδέα να αναρτήσει φωτογραφία της στο προφίλ της στο Facebook όπου απεικονίζεται φορώντας ένα καυτό λευκό μπικίνι, μιλάει στον ιταλικό Τύπο, λίγες ώρες από την είσοδο της λίστας στην ευρωβουλή με 4,2%.
«Ο κ…ος μου χρησίμευσε για να ενισχυθεί η λίστα Τσίπρα, αλλά πίσω από αυτό υπήρχε σκληρή δουλειά», δηλώνει η Μπακίντου σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα affaritaliani.it.
«Χρησίμευσε ώστε να κυκλοφορήσει το όνομα της λίστας, που ήταν στην πραγματικότητα αόρατη. Βέβαια, μετά ήρθε η δουλειά των τοπικών επιτροπών και των υποψηφίων», προσθέτει η Μπακίντου που δε μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Προσθέτει, δε, ότι επικοινώνησε με την Μπάρμπαρα Σπινέλι, μία εκ των επικεφαλής, εξηγώντας της τις προθέσεις της πίσω από τη φωτογραφία με το λευκό μπικίνι, όμως, όπως είπε: «Η Σπινέλι μου απάντησε μέσω συνέντευξης όπου έλεγε ότι η κίνησή μου αυτή της κατέστρεψε την υποψηφιότητα».
Βέβαια, στην πραγματικότητα η Σπινέλι θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένη από την επιχείρηση προώθησης της λίστας, καθώς ίσως χάρη στο αποκαλυπτικό μαγιό της Μπακίντου, κατάφερε να εκλεγεί στην Ευρωβουλή.
Όσο για τα μελλοντικά της πλάνα, η νεαρή από τη Σαρδηνία σκοπεύει να επιστρέψει στη δημοσιογραφία, αν και δεν αποκλείεται να επανέλθει ως υπεύθυνη επικοινωνίας κάποιου άλλου πολιτικού εγχειρήματος με πρωτοποριακές ιδέες για την προώθησή του.

 http://www.protothema.gr/