Δεκάχρονη ζητεί από τη Μ. Ομπάμα να βρει δουλειά στον πατέρα της

Τελικά, σε όλες τις χώρες του κόσμου, από την πιο φτωχή, μέχρι την πιο πλούσια, για να βρεις δουλειά πρέπει να γνωρίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτή τη ρήση άκουσε κι ένα 10χρονο κορίτσι από τις ΗΠΑ, η Σάρλοτ Μπελ και συγκεντρώνοντας ό,τι θάρρος της έχει απομείνει, απευθύνθηκε στην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να βρει δουλειά ο επί τρία χρόνια άνεργος πατέρας της.


Κατά την ετήσια λοιπόν εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο «Παίρνουμε μαζί τις κόρες και τους γιους μας στην Ημέρα Εργασίας» (Take Our Daughters and Sons to Work Day), η Μισέλ Ομπάμα κάλεσε τα παιδιά που παραβρίσκονταν να τής απευθύνουν ερωτήσεις. Η 10χρονη Μπελ αντί να ρωτήσει, χωρίς προλόγους και ικεσίες, απλά δήλωσε πως ο πατέρας της είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και πως θα ήθελε να παραδώσει το βιογραφικό του στην Πρώτη Κυρία.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Η Μισέλ Ομπάμα φανερά ξαφνιασμένη ξανακάλεσε κοντά το κορίτσι, το αγκάλιασε και τόνισε πως αν και δεν επρόκειτο για ερώτηση, ωστόσο παίρνει το βιογραφικό γιατί η μικρή ήθελε να κάνει κάτι για τον πατέρα της.
http://www.zougla.gr/