Ο Ρουπακιάς σε στρατιωτικά γυμνάσια, ο Κασιδιάρης εκπαιδευτήςf


Δύο νέα βίντεο που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή και τον δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος». Στα ντοκουμέντα εικονίζονται χρυσαυγίτες του Πυρήνα Νίκαιας να συμμετέχουν σε νυχτερινή «ιδεολογική κατήχηση». 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βίντεο προέρχονται από τις «νυχτερινές διαβιώσεις», στα πρότυπα των Ειδικών Δυνάμεων, που πραγματοποιούσε η ΤΟ Νίκαιας στη Σαλαμίνα και σε άλλες περιοχές. Όπως προκύπτει, ο Γ. Ρουπακιάς συμμετείχε και στα στρατιωτικού τύπου γυμνάσια που έκαναν οι χρυσαυγίτες. Στα βίντεο φαίνεται να κάθεται δίπλα στη φωτιά, παρακολουθώντας προσεκτικά ομιλίες για τον Ιωάννη Μεταξά, τον Αδόλφο Χίτλερ, τους μελανοχίτωνες της Ιταλίας... Πάνω από τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα είναι ο εκλεκτός πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής, Γ. Πατέλης, ο οποίος τραβά φωτογραφίες τον ομιλητή και τα πρωτοπαλίκαρά του. Δίπλα από τον ομιλητή κάθεται ο Γιώργος Τσακανίκας, επίσης προφυλακισθείς για τη δολοφονία Φύσσα.
Συγκεκριμένα, τα βίντεο είναι από την «5η νυχτερινή διαβίωση» του Πυρήνα Νίκαιας στη Σαλαμίνα, από την οποία το «Εθνος» είχε δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό με χρυσαυγίτες να εκπαιδεύονται σε στρατιωτικά γυμνάσια, κρατώντας μαχαίρια, έχοντας σκυλιά πίτμπουλ και φορώντας full face μάσκες και στρατιωτικά ρούχα. Μάλιστα, πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής είχε υποστηρίξει στο «Εθνος» τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι ο Γ. Ρουπακιάς συμμετείχε στις παραστρατιωτικές ασκήσεις της ΤΟ Νίκαιας, ως υπεύθυνος πρώτων βοηθειών.
Ωστόσο, σοκ προκαλεί ότι ο ομιλητής του πρώτου βίντεο είναι ο μαθητής λυκείου Π.Λ. τον οποίο φέρεται να είχε «στρατολογήσει» ο Γ. Πατέλης, ώστε να αποτελεί «δούρειο ίππο» της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. (δείτε και τα δύο βίντεο στο σχετικό δημοσίευμα):
Επίσης, νέα ντοκουμέντα από τις εκπαιδεύσεις των μελών της Χρυσής Αυγής, όπου πρωταγωνιστής είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης είτε κρατώντας όπλα, είτε φορώντας γάντια πυγμαχίας σε στιγμές εκπαίδευσης σε πολεμικές τέχνες, είτε επαινώντας τα εκπαιδευόμενα μέλη της οργάνωσης, δημοσιεύει το iefimerida.gr (δείτε αναλυτικά φωτογραφίες και βίντεο):
Την Τετάρτη, νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη δράση, τον οπλισμό και την στρατιωτική εκπαίδευση της Χρυσής Αυγής ήρθαν επίσης στη δημοσιότητα. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα συνοδεύουν τη δικογραφία που βρίσκεται ήδη στη Βουλή και προέρχονται από τους υπολογιστές των Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Καζατζόγλου. Δείτε περισσότερα στην σχετική ανάρτηση.
Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στις εφέτες-ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Mαρία Δημητροπούλου ακόμα τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Και οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τα κακουργήματα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και τη ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, αρνούμενοι ωστόσο οποιαδήποτε ανάμειξή τους στις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις. Οι δικαστικές λειτουργοί έφτασαν στην κλήση προς απολογία των συγκεκριμένων προσώπων (Νίκο Τσορβά, Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και Ιωάννη Κομιανό) με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν συγκεντρώσει σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Πέραμα. Για την δολοφονία του Φύσσα εκτός του Γιώργου Ρουπακιά έχουν προφυλακιστεί 10 άτομα ενώ εμπλέκονται συνολικά 15 άτομα.
- See more at: http://left.gr/