H σύσκεψη στο προαύλιο των φυλακών και η ερώτηση στη βουλή από την λοχία Σουλτς

Πολύ τους πείραξαν τους έγκλειστους στον Κορυδαλλό χρυσαυγίτες οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι που γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι στα κελιά τους.
Πραγματοποίησαν μάλιστα και ειδική σύσκεψη (όταν προαυλίστηκαν) και αποφάσισαν να φέρουν το θέμα στη... Βουλή. Εβαλαν τη σύζυγο του αρχηγού κυρία Ελένη Ζαρούλια να καταθέσει και ερώτηση για να μάθουν ποιος είναι αυτός που δίνει τέτοιες εντολές για ελέγχους στα κελιά τους. Σου λένε, κάτι εδώ συμβαίνει, ας μάθουμε τουλάχιστον ποιος κρύβεται πίσω από τους ελέγχους. Αλλωστε με τόσο πολλούς ελέγχους, και να θέλουν να κρύψουν τίποτε (κανένα κινητό για παράδειγμα) θα δυσκολευθούν.

Η κυρία Ελένη Ζαρούλια (ή Λοχίας Σουλτς, όπως χαϊδευτικά την αποκαλούν στο κόμμα της) έχει όμως άλλα προβλήματα. Αυτός ο χαρακτηρισμός («αληταράς») που έδωσε από το βήμα της Βουλής στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου την έβαλε σε μπελάδες. Η Βουλή τής επέβαλε για πρώτη φορά πειθαρχική ποινή 1.500 ευρώ για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. Και τα χρήματα θα τα πληρώσει είτε το θέλει είτε όχι, αφού θα αφαιρεθούν από τον βουλευτικό μισθό της.

http://www.tovima.gr/