Ετσι γίνεται η οριακή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ ...όταν ο Τσίπρας σαρώνει!

Στις πολιτικές δημοσκοπήσεις το κόλπο είναι απλό ...Για να δημιουργήσεις μια δημοσκόπηση στα μέτρα σου χωρίς να αποκλείνεις από την πραγματικότητα ποιος δηλαδή είναι πρώτος δεύτερος και κοκ το μυστικό βρίσκεται στην αδιευκρίνιστη ψήφο ..

Οσο ανεβαίνει η αδιευκρίνιστη ψήφος τόσο μικραίνει η διαφορά πρώτου δεύτερου ...και αφήνεις και μερικές "καραμπόλες" για τα κόμματα της ουράς ...
Οσο μικραίνει η αδιευκρίνιστη ψήφος τόσο καθαρίζει και το τοπίο ...ως προς την πρωτιά του πρώτου.
Βέβαια εμείς δεν θα σας αναφέρουμε συγκεκριμένες εταιρίες κλπ ούτε δημοσιεύματα . Μάτια έχετε και βλέπετε .
Πάντως σαν κοινή συνισταμένη των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά  από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από τα τάρταρα ...να βγαίνει στο 4,5,6% ή τον μπαμπούλα της Χ Α να παίζει τρίτος, πότε διψήφιος και πότε μονοψήφιος έχουμε την υψηλή αδιευκρίνιστη ψήφος.
Αντίστοιχα όπου υπάρχουν φιλοΣΥΡΙΖΑ έντυπα έχουμε την αδιευκρίνιστη ψήφο πολύ χαμηλά . Οπως και είναι η πραγματικότητα. Άλλωστε δεν έχουν λόγους τώρα που είναι μπροστάρηδες να κρύψουν ...δημοσκοπικά ευρήματα
Τώρα θα μας πείτε ΦιλοΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είστε γιαυτό το γράφετε... Κάθε άλλο , εμείς σας λέμε τι πραγματικά συμβαίνει και δεν έχουμε διαψευστεί στο παρελθόν!
Αλλωσε Κυριακή κοντή γιορτή ...Οι εκλογές έρχονται ! Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση εμείς εδώ είμαστε να τα χώσουμε άγρια ...αν βγει από τα λογικά πλαίσια των διακηρύξεων του.
Οχι εμείς δεν περιμένουμε επανάσταση ...με τον ΣΥΡΙΖΑ ...Να μην πάμε χειρότερα και κατά διαόλου θέλουμε...και να απαλλαγούμε από  τους τροικανούς υπαλληλίσκους .
Και επιτέλους να αλλάξει κάτι στα πολιτικά πρόσωπα ...
Γιαυτό λέμε ...Φουλ Τσίπρα