Χρυσές εθελούσιες ..και ο κλαρινογαμπρός του πρώην στην ηγεσία κορυφαίας συνδιακαλιστικής οργάνωσης !

Χρυσές εθελούσιες έξοδοι ...με πολλά μηδενικά σε εφάπαξ  ( που θα συνοδεύουν και μπόνους για αποχωρήσεις από ΔΕΚΟ και τράπεζες )  κυοφορούν αλλαγές σε κορυφαία συνδικαλιστική οργάνωση.

Αλλά επειδή εκεί είναι οικογενειακό το μαγαζί ,άλλα με κομουνίστρια νομικό να χτυπιέται για την μείζονος σημασίας τήρησης  των αντεργατικών νόμων του Μεταξά ...κρεματόρια στην σημερινή εποχή εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων...  ( και παγώνει και αίμα των δικαστών στην έδρα) η διαδοχή θα πάει στον παραλίγο μπατζανάκη  του ΕΧ πρώην προέδρου...(Mε το προσωνύμιο "νερουλάς"..αν και την θέση ήθελε λένε ο ταχυδρόμος με το "κουλουνάτου" φρεντοτσίνο) που όπως λένε σήκωσε μαζί με άλλους από τα μπετά του συνδικάτου ..πολυκατοικία στα Β.Π ! Μετά "πέταξε" σε κοινωνικό φορέα ...αφού τακτοποίησε  και την Αλβανίδα νύφη του εντός του συνδικάτου... Τα σεγκούνα και τα ταγάρια ...της δεύτερης συζύγου έγινα χρυσά και έχουν να το λένε στο χωριό, κάπου κοντά στα Κράβαρα...αφού ταξιδεύει με το κοινοτικό χρήμα.
Επιπλέον πήγε να πετάξει και προβληματικά παιδιά στο δρόμο.. γιατί πήρε σύνταξη από τον ημικρατικό φορέα που δούλευε ...ζητώντας εδώ και τώρα το εφάπαξ!
Γεια σου περήφανη και αθάνατη (α)ργατία ! Στολίζεις , νοικοκυρεύεις εργατοπατέρες  πρώην ταγάρια ..και λιμοκτονούντες