Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύμβουλος του Μιχελάκη η ξαδέλφη του Τομπούλογλου

Υπουργεία , ενδιάμεσοι συνδικαλιστές και μια ξαδέρφη του Τομπούλογλου σε γραφείο υπουργού... Δηλαδή της μίζας το κάγκελο !


Την εξαδέλφη του συλληφθέντος διοικητή του νοσοκομείου Αγλαϊα Κυριακού φαίνεται ότι είχε προσλάβει στο γραφείο του ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, ο υπουργός Εσωτερικών είχε προσλάβει στο γραφείο του ως σύμβουλό του την ξαδέρφη του κ. Τομπούλογλου, την οποία μάλιστα είχε αναβαθμίσει πρόσφατα και σε επικεφαλή εμπειρογνώμονα λόγω της πανεπιστημιακής της μόρφωσης.
Ο κ. Χήτος επισημαίνει στο ρεπορτάζ ότι ουσιαστικά ο κ. Μιχελάκης είχε χρίσει άτυπο κομματάρχη του τον κ. Τομπούλογλου προκειμένου να κατέβει στις εκλογές. Παρά τις ροζ περιπέτειες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας το 2000.
Μάλιστα ο κ. Χήτος δημοσιεύει και αποδείξεις. Όπως αναφέρει στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 19-7-2013 αναφέρονται επί λέξη τα εξής:
«Mε την υπ’ αριθμό 27858/9-7-2013 απόφαση του υπουργού εσωτερικών αποσπάται η Πετρούλα Τομπούλογλου του Προδρόμου, υπάλληλος δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Αττικής κατηγορίας ΠΕ κλάδου διοικητικού-οικονομικού σε θέση συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη από 25-6-2013».
Σε άλλο ΦΕΚ της 27-9-2013, η εξαδέλφη του Τομπούλογλου, που πράγματι διαθέτει τα προσόντα  αναβαθμίζεται μέσα σε τρεις μήνες ως εξής:
«Η περίπτωση της Τομπούλογλου Πετρούλας, οικονομολόγου στη θέση ειδικής συμβούλου στον ΥΠΕΣ Γιάννη Μιχελάκη ως εμπειρογνώμονας, αντικαθίσταται ως εξής και ορίζεται αναπληρωτής της ο λογιστής-φοροτεχνικός Γ.Β.».
Τελικά μόνο τυχαίος δεν ήταν ο Τομπούλογλου. Άλλωστε αν δεν ένιωθε ισχυρός μέσω των γνωριμιών που είχε ποτέ δεν θα κάνε κάτι τέτοιο για το οποίο σήμερα κατηγορείται.
 http://www.koutipandoras.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…