H ερωμένη του αρχιμανδρίτη τoν κάρφωσε ... όταν την παράτησε για 30χρονη

Η αποκάλυψη πριν από μερικές ημέρες της επί 10 χρόνια ερωτικής σχέσης που διατηρούσε ο αρχιμανδρίτης με την 48χρονη Χ. Κ. που είχε γνωρίσει σε μοναστήρι της Πάτρας όταν ήταν ακόμα μοναχός, προκάλεσε αίσθηση.


Στην τοπική κοινωνία της Λήμνου επικράτησε αναβρασμός, ενώ, μετά τις καταγγελίες που έκανε η 48χρονη στο ΓΕΕΘΑ διατάχθηκε ΕΔΕ. Οι καταγγελίες αφορούσαν σε παράνομη οπλοφορία, σε πλαστογραφία επίσημων εγγράφων και σε παράνομες, λόγω της ιδιότητάς του, ερωτικές σχέσεις. 
Από την μεριά του ο αρχιμανδρίτης διέψευσε τις καταγγελίες της 48χρονης, υποστηρίζοντας ότι του είναι παντελώς άγνωστη. 

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr μάλλον τον διαψεύδουν…

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι πλαστές ταυτότητες


Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση της ηλεκτρονικής εφημερίδας, o ιερέας Ι. Κ., φέρεται να διατηρεί κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με την -άγνωστη όπως υποστηρίζει- 48χρονη Χ. Κ. Τώρα πως γίνεται ο ρασοφόρος να διατηρεί κοινό λογαριασμό με μια γυναίκα την οποία δεν γνωρίζει είναι όντως... περίεργο.

Αίσθηση παράλληλα προκαλεί η ύπαρξη δύο -πλαστών όπως φαίνεται- στρατιωτικών υπηρεσιακών ταυτοτήτων στις οποίες η 48χρονη εμφανίζεται ως σύζυγος και ως αδερφή του αρχιμανδρίτη. 

Μάλιστα, στα στοιχεία προστάτη αναγράφεται το όνομα του ιερέα, καθώς και ο βαθμός που φέρει στον στρατό. Πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρό θέμα καθώς, με δεδομένο το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες ταυτότητες αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας, η διαλεύκανση του τρόπου με τον οποίο εκδόθηκαν πρέπει να είναι άμεση αφού πρόκειται για ποινικό αδίκημα.
http://www.zougla.gr/