Η Ρούμπι περιγράφει τις σοκαριστικές περιποιήσεις στον Μπερλουσκόνι

Μόλις δύο ημέρες μετά την καταδίκη του σε επταετή κάθειρξη επειδή διατηρούσε, προ τριετίας, ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη τότε Καρίμα Ελ Μαχρούγκ και η εφημερίδα Il Fatto Quotidiano, ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά, δημοσιεύοντας την κατάθεση της Καρίμα, γνωστή ως «Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα», η οποία περιγράφει λεπτομέρειες απ' την ερωτική ζωή του ισχυρού άνδρα της Ιταλίας.

Τον Φεβρουάριο του 2010, όπως κατέθεσε η Ρούμπι,  ήταν καλεσμένη στην πολυτελή και διαβόητη βίλα Άρκορε, μαζί με άλλες πολύ νεαρές, διαθέσιμες και ωραίες γυναίκες για να παραβρεθούν σε ένα από τα πάρτι του Καβαλιέρε.
«Μετά το φαγητό πήγαμε όλοι σε μία αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε το μπούγκα-μπούγκα» λέει η ενηλικη και παντρεμένη πλέον καλλονή, «ήμουν ήσυχη γιατί ο Λέλε Μόρα με είχε διαβεβαιώσει ότι δε θα συμμετείχα σε τίποτα που να έχει σχέση με σεξουαλική επαφή.
Στο μπούγκα-μπούγκα υπήρχαν γυναίκες που ήταν εντελώς γυμνές και κάποιες όπως οι Μπάρμπαρα Ντ’Ούρσο, Μάρα Καρφάνια, Αίντα Γιέσπικα, Μπελέν Ροντρίγκεζ, Μπάρμπαρα Φατζόλι και άλλες που δε θυμάμαι, που αυνανίζονταν και άλλες χάιδευαν η μία την άλλη. Ο Μπερλουσκόνι ήταν ντυμένος κομψά, με σακάκι και γραβάτα κι ήταν ο μοναδικός άνδρας που συμμετείχε…», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρούμπι στην κατάθεσή της.
Η νεαρή, σύμφωνα με όσα είπε στον εισαγγελέα, δε συμμετείχε στο πάρτι, αλλά μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει: «Ήμουν περίεργη και σηκώθηκα λίγο αργότερα για να δω τι γίνεται στο διπλανό δωμάτιο, όπου βρισκόταν ο Μπερλουσκόνι, η Μπελέν Ροντρίγκεζ, η Νικόλ Μινέτι και η Μπάρμπαρα Φατζόλι. Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, έτσι την άνοιξα λίγο…» λέει στον εισαγγελέα που θα 'ταν σα να άκουγε ερωτικό σενάριο, μιας και η Ρούμπι περιγράφει στη συνεχεία με κάθε λεπτομέρεια τις περιπτύξεις και τους ερωτικούς συνδυασμούς μεταξύ της Νικόλ Μινέτι, της Μπελέν Ροντρίγκεζ, του Μπερλουσκόνι ενώ η Μπάρμπαρα Φατζόλι χόρευε γυμνή παραδιπλα τους.
Η τηλεπερσόνα, ιδίως στους τηλεοπτικούς σταθμούς του πρώην πρωθυπουργού, Μπελέν Ροντρίγκεζ, έσπευσε να διαψεύσει όσα ισχυρίζεται η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, λέγοντας σε ανακοίνωση ότι ουδέποτε συμμετείχε σε ανάλογα πάρτι, τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr