Ποιά είναι η ...«Λοχίας Σουλτς» της Χρυσής Αυγής !

Θα κάνει κουμάντο ...μεταξύ της "μπουζού" και της ΒΟΥΛΗΣ Θέμα:




Η... «Λοχίας Σουλτς», όπως αποκαλείται από τους «συναγωνιστές» της η κυρία Ελένη Ζαρούλια, κλήθηκε τώρα να αναλάβει τα ηνία στη θέση του συλληφθέντος συζύγου της. Είναι άλλωστε ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος και το διαλαλούσε στο εσωτερικό του νεοναζιστικού αυτού μορφώματος προς κάθε κατεύθυνση.

Οταν τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χτύπησαν το κουδούνι της οικίας του κ. Ν. Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, την πόρτα δεν άνοιξε η κυρία Ζαρούλια, αλλά ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος. Η σύζυγός του δεν εμφανίστηκε. Ούτε παρουσιάστηκε για να ρωτήσει τι συμβαίνει, ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος έδειξε ότι ήθελε να την ενημερώσει την ώρα που του περνούσαν τις χειροπέδες χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Από οδηγός του συζύγου της (γιατί ο κ. Μιχαλολιάκος δεν γνωρίζει ούτε να οδηγεί) η κυρία Ζαρούλια βρέθηκε τώρα να τον αναπληρώνει κυρίως στη Βουλή, όπου νομίζει ότι θα μεταφέρει εκεί την αντιπαράθεση. Το πρώτο πάντως που έκανε την ώρα που ο κ. Μιχαλολιάκος μεταφερόταν στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής ήταν να ειδοποιήσει όσους μπορούσε για τη σύλληψη του συζύγου της. 
http://www.tovima.gr/