Φάκελο κατά του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε η Χ.Α. στον Άρειο Πάγο

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Χρήστο Παππά, προσήλθαν μετά τη μία το μεσημέρι, στον Άρειο Πάγο, και κατέθεσαν στην εισαγγελέα Ευτέρπη Κουτζαμάνη, φάκελο με στοιχεία που «αφορούν αξιόποινες πράξεις των συλλογικών οργάνων διοίκησης, υψηλόβαθμων στελεχών και βουλευτών του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι φέρεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας».

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, ο Χρ. Παππάς δήλωσε ότι κατέθεσε στην κ. Κουτζαμάνη φάκελο με στοιχεία, που «στέλνουν στη φυλακή», στελέχη και βουλευτές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, χαρακτηρίζοντάς το «διεφθαρμένο κόμμα».
Σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί απάντησε: «Θα κάνω το καθήκον μου».
Προσερχόμενοι, οι βουλευτές της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια στράφηκαν στους δημοσιογράφους και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, λόγω της προαναγγελίας της άφιξής τους και είπαν κοροϊδευτικά "ήρθαμε να παραδοθούμε". 
Ρίψη αντικειμένων
Όπως αναφέρουν χρήστες του Twitter και μεταδίδει το ΑΠΕ, γύρω στις 13.00, ομάδα 10-15 ατόμων με κράνη στα χέρια, χωρίς να φορούν κουκούλες, εμφανίστηκαν ξαφνικά και εκτόξευσαν στην είσοδο του κτιρίου πέτρες, καδρόνια και καπνογόνα αλλά απομακρύνθηκαν γρήγορα κυνηγημένοι από αστυνομικούς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό δεν σχετίζεται με την πολιτική ένταση των τελευταίων ημερών, αλλά με την εκδίκαση στο εφετείο (πίσω από τον Άρειο Πάγο) υπόθεσης αντιπαράθεσης οπαδών αθλητικών ομάδων.
 http://www.enet.gr/