Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης

«Μετά από έρευνα της εισαγγελίας και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική οργάνωση. Θα γίνουν και άλλες συλλήψεις εντός της ημέρας».


Αυτό σημειώνει στο zougla.gr, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, αναφερόμενος στην συλλήψεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη και του αρχηγού της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, Νίκου Πατέλη.

Στις 9:45 το πρωί, κατέφθασε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο Ηλίας Παναγιώταρος όπου παραδόθηκε αυτοβούλως.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εξηγούν ότι θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες τρεις συλλήψεις εκ των οποίων οι δύο αφορούν στον Γιάννη Λαγό και τον Νίκο Μίχο, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει συνολικά πάνω από 30 άτομα.
 
Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία παρενέβη ύστερα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελίας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. 

Οι συλλήψεις έγιναν με εντολή αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μελέτη του πορίσματος του αντεισαγγελέα κ. Χ. Βουρλιώτη.

Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρονται στον 12ο όροφο της Γ.Α.Δ.Α. όπου θα ανακριθούν από την αντιτρομοκρατική.
http://www.zougla.gr/