Mε το μυστήριο του παθολογικού θανάτου ή της αυτοκτονίας έγινε η κηδεία του Ασλάνη


Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι την εφηβική του ηλικία.


Η σορός του έφθασε στον Ναό λίγο πριν τις 10:00 και ήδη άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στον προαύλιο χώρο για να συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, τον γνωστό σχεδιαστή.

Ανάμεσά τους ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Γιάννης Καζανίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο σχεδιαστής Φιλήμονας. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην εκκλησία η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νόνη Δούνια, η Κάλη Τσιλίδου και η Άντζελα Ευρυπίδη.

Οι τέσσερις σελίδες, γραμμένες στα ελληνικά και τα γαλλικά, που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο κορμί του 63χρονου σχεδιαστή αλλά και οι σημειώσεις στο ημερολόγιό του, περιγράφουν τα σοβαρά οικονομικά, κυρίως, προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Ήταν εξαιτίας αυτών των προβλημάτων άλλωστε που υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει στη Βραζιλία το 2010 αναζητώντας λύση στο αδιέξοδο.

«Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό», ξεχωρίζει μία παράγραφος, ενώ πιο κάτω όπου κατέγραφε υποδείξεις για πληρωμή προσωπικού και δικηγόρων, έγραφε: «Που βρίσκομαι, τι οφείλω;». «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πώς θα ζήσουμε;». Σημειώνεται, πως η Φωτεινή είναι μια κοπέλα από το ατελιέ που την αγαπούσε πολύ και η Δήμητρα ήταν η γραμματέας του.
http://www.protothema.gr/