Σε τέσσερις σελίδες ο Ασλάνης εξομολογήθηκε γιατί αυτοκτόνησε

Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκαν τέσσερις χειρόγραφες σελίδες όπου ο σχεδιαστής είχε γράψει τα τελευταία του λόγια στα ελληνικά και τα γαλλικά - Κατά πληροφορίες αναφέρεται στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε - Σε πρόσφατη συνέντευξή του «προανήγγειλε» το θάνατό του


Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη συγκλονίζει όχι μόνο το χώρο της μόδας και της ελληνικής σόου-μπιζ αλλά και όλη την κοινή γνώμη αφού ο σχεδιαστής μόδας ήταν δημοφιλής.

Ο ίδιος ο άτυχος σχεδιαστής είχε δημοσιοποιήσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε εκφράζοντας ακόμα και ανησυχία για τη ζωή του καθώς οι δύο γυναίκες που είχε εμπιστευθεί για την διαχείριση των υποθέσεων τον είχαν «γδύσει». Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο ακόμα και να τον πιέζουν μέσω δικηγόρων για να τις... αποζημιώσει.

Διαβάστε την τελευταία του εξομολόγηση όπως δημοσιεύθηκε και στο protothema.gr στις 21 Αυγούστου.


«Βουτηγμένος» στα χρέη
Το τελευταίο διάστημα ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε τον δικό του οικονομικό Γολγοθά. Στην προσπάθεια του να σώσει την επιχείρηση του το 2010, μετακόμισε στη Βραζιλία όπου προσπάθησε να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα. Δεν τα κατάφερε, μιας και αναγκάστηκε να πουλήσει την ακίνητη περιουσία του, παλεύοντας με τα χρέη.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» υποστήρξε ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που είχε στη δούλεψή του, η μία εκ των οποίων ήταν υπεύθυνη για τις υποχρεώσεις του σπιτιού του. Μάλιστα είχε πει πως ανησυχεί ακόμη και για τη ζωή του! http://www.protothema.gr/