Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απολογία αδελφού Bίκυς Σταματη: «Ο Τσοχατζόπουλος μου ζήτησε να βοηθήσω στην ανακαίνιση της Αρεοπαγίτου»

Ο Άκης Τσοχασοπουλος με κάλεσε και μου είπε να βοηθήσω στις εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Μου είπε ότι το ακίνητο αυτό το ενοικίαζε και ότι ιδιοκτήτρια του ήταν η εταιρεία Νοbilis».
Αυτό ανέφερε στην απολογία του στο δικαστήριο ο Παναγιώτης Σταμάτης, αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, στον οποίο το βούλευμα καταλογίζει πως συνέβαλλε στο να αποκρύβει πως ιδιοκτήτης της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν ο πρώην υπουργός. Ο Παναγιώτης Σταμάτης ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πρώην υπουργός του ζήτησε να αναλάβει την πληρωμή των συνεργείων και ότι τα τιμολόγια θα κόβονταν στο όνομα της εταιρείας Νοbilis. «Σέβομαι και τιμώ τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως ένα πρόσωπο που μπήκε στην οικογένεια μας. Μια οικογένεια αγροτική με υπόβαθρο παιδείας χαμηλό» ανέφερε ο κατηγορούμενους και πρόσθεσε: Στις αρχές οι γονείς μου ήταν πολύ δύσκολο να συναναστραφούν μαζί του. Εμείς δεν χρειάστηκε να ψάξουμε να μάθουμε για τον γαμπρό μας, όπως συνηθίζεται συνήθως στην επαρχία, γνωρίζαμε ποιος ήταν ο ελληνικός λαός του είχε δείξει με την ψήφο του πολλές φορές την εμπιστοσύνη του». Ο Παναγιώτης Σταμάτης ανέφερε πως όσοι εργάζονταν στην ανακαίνιση της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήξεραν που δούλευαν, αφού όπως είπε το σπίτι ήταν γεμάτο φωτογραφίες της αδελφής του και του πρώην υπουργού. Ακόμη ο ίδιος τόνισε ότι έκοψε κάποια παραστατικά στο όνομα "Παπαλιάκος" που είναι ο κουνιάδος του για πρακτικούς λόγους (έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και με κάποιον έπρεπε να μιλούν οι προμηθευτές). Πρόεδρος: Γιατί στα παραστατικά να φαίνεται το όνομα Παπαλιάκος και όχι Τσοχατζόπουλος? Παναγιώτης Σταμάτης: Μα φαίνεται στα περισσότερα. Ο Π. Σταμάτης περιέγραψε στο δικαστήριο τον αγώνα της αδελφής του να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και τόνισε πως η μητέρα του που φροντίζει τον επτάχρονο γιο της είναι ψυχικά άρρωστη και έχει τάσεις αυτοκτονίας.
http://www.protothema.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…