Xάθηκε το ρεπορτάζ για την προφυλάκιση Ρέστη! Ενω συνεχίζεται της Βίκυς Σταμάτη !

Μην περιμένετε να δείτε τον Ρέστη να περνά την είσοδο του Κορυδαλλού... Μην περιμένετε να μάθεται νέα για την διαβιωσή του ...όπως για τον Λούα Λούα ( Λαυρεντιάδη) στην VIP πτέρυγα  του Κορυδαλλού. Ενώ καθημερινά θα διαβάζεται..ειδήσεις για συλλήψεις χασάπιδων ταβερνιάριδων που χρωστούσαν τον ΦΠΑ !

Ο λόγος είναι απλός ο Εφοπλιστής πέρα από μετοχικές συμμετοχές στα παραδοσιακά εκδοτικά συγκροτήματα  (ΔΟΛ) και στο Πρώτο Θέμα (http://www.zougla.gr) έχεο και ένα ισχυρό crisis management  που ήταν προετοιμασμένο για την εξέλιξη ... Πρόκειται για επαγγελματική δουλειά διαχείρησης κρίσεων σε πρόσωπα και επιχειρήσεις ...
Δείτε ποιά είναι η δουλειά του crisis management
Η διαχείριση των κρίσεων είναι η διαδικασία με την οποία ένας οργανισμός ασχολείται με ένα σημαντικό γεγονός που απειλεί να βλάψει την οργάνωση, τα ενδιαφερόμενα μέρη, ή το ευρύ κοινό. Η μελέτη της διαχείρισης κρίση ξεκίνησε με την μεγάλης κλίμακας βιομηχανικές και περιβαλλοντικές καταστροφές στη δεκαετία του 1980. [1] [2]
Τρία στοιχεία είναι κοινά σε μια κρίση: (α) αποτελεί απειλή για την οργάνωση, (β) το στοιχείο της έκπληξης, και (γ) σε σύντομο χρονικό διάστημα την απόφαση. [3] Venette [4], υποστηρίζει ότι «η κρίση είναι μια διαδικασία μετασχηματισμού όπου το παλιό σύστημα δεν μπορεί πλέον να διατηρηθεί. " Επομένως, η τέταρτη ποιότητας που θα καθορίζουν είναι η ανάγκη για αλλαγή. Αν η αλλαγή δεν είναι απαραίτητη, η εκδήλωση θα μπορούσε ακριβέστερα να περιγραφεί ως μια αποτυχία ή συμβάν.
Σε αντίθεση με τη διαχείριση του κινδύνου , η οποία περιλαμβάνει την αξιολόγηση των πιθανών απειλών και την εξεύρεση των καλύτερων τρόπων για την αποφυγή αυτών των απειλών, της διαχείρισης κρίσεων περιλαμβάνει την αντιμετώπιση των απειλών, πριν, κατά και μετά έχουν συμβεί. Είναι μια πειθαρχία μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της διαχείρισης που αποτελείται από δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται για τον προσδιορισμό, την αξιολόγηση, να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν με μια σοβαρή κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο σημείο που θα ξεκινήσει διαδικασίες είσπραξης.
Πηγή  http://en.wikipedia.org/