O Πρόεδρος του ΣΕΒ δεν φοβάται την αριστερά...

Ποιοι την φοβούνται ..Τα μισθοδοτούμενα παπαγαλάκια , τα διαπλεκόμενα ... Βέβαια στο Πρώτο Θέμα βλέπουν ..προσέγγιση προς ΣΥΡΙΖΑ ! Γιατί πως θα πάμε εκλογές χωρίς μπαμπούλες ...και φοβίες ! Δείτε θέμα :

Την ανάγκη για μια νέα εμπροσθοφυλακή που χρειάζεται ο τόπος «για να ξανασταθεί στα πόδια του» επισημαίνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Επενδυτής” ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, προσθέτοντας ότι δεν φοβάται την Αριστερά. 

Ο κ. Δασκαλόπουλος ασκεί κριτική στα δύο κόμματα που κυβερνούν από τη μεταπολίτευση και μετά και δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τα κόμματα εξουσίας της μεταπολίτευσης κλήθηκαν να κόψουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονταν και να αποδομήσουν το πελατειακό και αδηφάγο κράτος που είχαν εκθρέψει» προσθέτοντας ότι «η κρατικοδίαιτη οικονομία δημιούργησε ένα κρατικοδίαιτο και νεοπλουτικό επιχειρηματικό κατεστημένο, που έμαθε να κάνει τις δουλειές του διαπλεκόμενο με την πολιτική εξουσία». «Από εδώ κι εμπρός η ανασυγκρότηση, η ανάπτυξη κι ο εκσυγχρονισμός του τόπου απαιτούν μια ιθύνουσα επιχειρηματική δομή άλλων προδιαγραφών. Ο τόπος χρειάζεται μια νέα εμπροσθοφυλακή για να ξανασταθεί στα πόδια του. Είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν δημιουργικές εξελίξεις» συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Ο πρόεδρος των Ελλήνων βιομηχάνων σχολιάζει στη συνέντευξή του και το λουκέτο στην ΕΡΤ λέγοντας ότι «δεν αποτελεί πραγματική μεταρρύθμιση το βεβιασμένο σφράγισμα της ΕΡΤ ή η επιλεκτική κατάργηση δημόσιων λειτουργιών» ενώ μιλώντας για το Σύνδεσμο σημειώνει ότι «το κεφάλαιο που εκπροσωπεί ο ΣΕΒ υπήρξε η πρώτη αντιμνημονιακή φωνή. Από τον Ιούνιο του 2010, επισημάναμε τα προβλήματα της συνταγής της εσωτερικής υποτίμησης. Επισημαίναμε ότι η βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή θα δημιουργούσε μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και θα υπονόμευε κάθε προοπτική ανάπτυξης».
http://www.protothema.gr