Άνεργοι ηθοποιοί σε πανάκριβες μυκονιάτικες παραλίες

Εντύπωση προκαλεί όμως η «επέλαση» στο Νησί των Ανέμων ηθοποιών της νέας γενιάς, αρκετοί από τους οποίους είναι άνεργοι. Πρώην πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες σε δημοφιλείς σειρές.
Αγόρια και κορίτσια οι οποίοι γίνονταν εξώφυλλα, απασχολούσαν τον Τύπο με την ιδιωτική τους ζωή και παρίσταναν τους «ενοχλημένους» και… τσαμπουκαλεμένους από το αδυσώπητο κυνήγι των paparazzi. Κάποιοι από αυτούς πίστευαν ότι βρίσκονται στο λαμπερό Λος Άντζελες, την Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Σαν Τροπέ. Αρκετοί μάλιστα… σύγκριναν τον εαυτό τους με big stars του Hollywood. Ζευγάρια μέλη της ανύπαρκτης τελικά ελληνικής show business είχαν υιοθετήσει ένα βλαχομπαρόκ, αστείο στυλ, προσπαθώντας να μοιάσουν στα ζεύγη Μπραντ Πητ-Αντζελίνα Τζολί ή Ντέηβιντ-Βικτόρια Μπέκαμ. Γελοίες ιστορίες! Οι ίδιοι άνθρωποι τώρα, αρκετοί από τους οποίους δεν δουλεύουν πια, φωτογραφίζονται σε τρυφερές περιπτύξεις με φόντο δημοφιλείς παραλίες της Mykonos. Ο φακός των paparazzi οι οποίοι συνεργάζονται με gossip περιοδικά βρίσκεται… όλως τυχαίως εκεί. Τα εβδομαδιαία περιοδικά τους εμφανίζουν να λιάζονται στις ξαπλώστρες, να ανταλλάσσουν χάδια και φιλιά. Ούτε στις παραλίες του Μαλιμπού με τους stars-κροίσους να βρισκόμασταν!

Η επιβίωση

Αυτό όμως το οποίο προκαλεί πράγματι μεγάλα ερωτηματικά είναι με ποιο τρόπο όλοι αυτοί οι ηθοποιοί και μοντέλα (σε μία χώρα στην οποία δεν υπάρχει πλέον modeling αφού δεν γίνονται fashion shows) επιβιώνουν στον σκληρό, πανάκριβο πλανήτη Mykonos! Το popular αιγαιοπελαγίτικο νησί είναι εξωφρενικά ακριβό. Πρέπει να υπάρχουν αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι κάποιου για να περάσει «αξιοπρεπείς» τουλάχιστον διακοπές. Στην Μύκονο όσο και να προσπαθείς δεν είναι δυνατό να την βγάλεις με τα λίγα. Από την άλλη πλευρά οι «τράκες» δεν υπάρχουν πια. Η «αλληλεγγύη» στους επωνύμους TV stars έχει σταματήσει από τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορίων και κέντρων διασκέδασης. Το πιο σημαντικό μάλιστα για τις νεαρές κυρίες και δεσποινίδες είναι ότι έχουν εξαφανιστεί και οι Έλληνες «χορηγοί». Μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι λάτρευαν τα… πονηρά παιχνίδια στην άμμο με παρτενέρ καλλίγραμμα κορίτσια με εκρηκτικά μπικίνι, κάθονται πλέον ήσυχοι στο πλευρό των πλατινομαλλούχων συζύγων τους. 

Η οικονομική κρίση τους έκανε να επιστρέψουν στην οικογενειακή εστία. Αρκετοί από αυτούς, πρώην «άτακτα» αγόρια, παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο “Nammos” της Ψαρούς. 
http://www.tovima.gr/