Καλούν τους τουρίστες να γίνουν "λιώμα" στο ποτό...μπάρ της Ρόδου ! (Bίντεο)

Μαζεύονται κατά εκατοντάδες στο κλαμπ KGB, έτοιμοι για την κούρσα. Πιο πριν, καθένας τους έχει δώσει 20 ευρώ προκειμένου να λάβει μέρος στο παιχνίδι. Απόδειξη δεν παίρνουν ποτέ, αυτό όμως είναι το τελευταίο που τους νοιάζει.


Το όνομα του παιχνιδιού, «Τελείως λιώμα», είναι ενδεικτικό του τι θα επακολουθήσει. Οι κανόνες του, απλοί. Οι διαγωνιζόμενοι επισκέπτονται στη σειρά τα εφτά μπαρ που έχουν επιλέξει οι διοργανωτές, ο Mickey, o Calum και ο Ebonie.

Σε κάθε στάση θα πρέπει να καταναλώσουν ένα ποτό όσο πιο γρήγορα μπορούν, στη συνέχεια να ξεχυθούν στους δρόμους και, ζαλισμένοι από την ένταση και το αλκοόλ, να προσπεράσουν αμάξια και πεζούς ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο επόμενο μαγαζί. Σημάδι ότι τα κατάφεραν αποτελεί η στάμπα που βάζει ο εκάστοτε μπάρμαν στην μπλούζα τους.

Οι πρώτοι 25 που θα φτάσουν στο έβδομο και τελευταίο μπαρ αναδεικνύονται νικητές και μπορούν να πίνουν όλο το βράδυ μόνο με ένα ευρώ το ποτό…

Αλκοόλ και φοροδιαφυγή

Ο λόγος για τα γνωστά, πολυδιαφημισμένα και παράνομα παιχνίδια «Total Karnage» και «Take Over», τα οποία διοργανώνονται στο πολύπαθο Φαληράκι της Ρόδου κάθε Τετάρτη και Σάββατο.



Ως διοργανωτές εμφανίζονται τρεις Βρετανοί οι οποίοι εργάζονται σε μπαρ της περιοχής. Τα εισιτήρια του Mickey B., του Calum O. και του Ebonie C. γίνονται ανάρπαστα. Τα μοιράζουν στους δρόμους του νησιού και εισπράττουν 20 ευρώ από κάθε τουρίστα.
 http://www.zougla.gr/