Ερχεται το νέο κανάλι του Mάκη με "Ζούγκλα" και "Κίτρινο τύπο" !

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και το εννιάωρο πρόγραμμα του Ελληνικού Καναλιού, από το απόγευμα της Tρίτης 19 Μαρτίου, θα μεταδίδεται στους δέκτες σας.
Θα μπορείτε να το λαμβάνετε από την τηλεοπτική συχνότητα του ZΟΟΜ στην Αττική και από 20 ακόμη περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα!

Στον αέρα θα βγουν οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα», ο «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα, το καθημερινό μαγκαζίνο του σταθμού με την Κιμ Κίλιαν, η εκπομπή της Ματθίλδης Μαγγίρα, η εκπομπή «Ρεπορτάζ» με τον Πέτρο Κουσουλό, το σόου «Ο παλιός είναι αλλιώς» με την Έλντα Πανοπούλου, «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» με τον Λάμπρο Παναγιώτου, «G-Pollywood» με τους Γιώργο Πολυχρονίου, Μάριο Χαβιαρά και Ρίτσα Βαΐτση. Επίσης, θα είναι σύντομα κοντά σας η αθλητική εκπομπή «Παίξε Μπάλα» με τον Γιώργο Σπανουδάκη, Κατερίνα Νινιού, Ανδρέα Αθανασούλη και τον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, «Πάρε Κόσμε» με τον Γιάννη Παπαθανάση-Χρύσα Δημοπούλου, «Νύχτες μαγικές» με την Μάρα Μεϊμαρίδου, «E-shop» με την Μαρία Σινιώρη, η εκπομπή αυτοκινήτου «Ό,τι κινείται» με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη, «Νικητής» με την Κατερίνα Ζαγοραίου, «Weekend» με την Μαριαλένα Ανδρέου και τα... «Κουνάβια» με τους Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, Ψ, Πέτρο Χριστοφορίδη. Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ…
http://www.zougla.gr/