Mαστρωπός και ματάκιας ...στην φάκα της αστυνομίας

Έλληνας μαστροπός προωθούσε  στην πορνεία μια 37χρονη Μολδαβή με την οποία συζούσε. Δεν έφτανε που την εξανάγκαζε να εκπορνεύεται χωρίς να της δίνει δεκάρα από την αμοιβή, παρακολουθούσε κιόλας τις ερωτικές περιπτύξεις της με τους πελάτες με μια ειδική συσκευή!


Τα…  φετίχ του 56χρονου σωματέμπορου  αποκαλύφθηκαν όταν η αλλοδαπή  κατάφερε να του ξεφύγει και  να καταφύγει στην Ασφάλεια Πατρών, όπου διηγήθηκε τα μαρτύρια στα οποία την υπέβαλε τα τελευταία τρία χρόνια. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο μαστροπός τη χτυπούσε και την απειλούσε για να την αναγκάζει να πηγαίνει σε ερωτικά ραντεβού που έκλεινε ο ίδιος με αγγελίες σε εφημερίδες, έναντι αμοιβής την οποία παρακρατούσε ολόκληρη.

Μάλιστα,  υποχρέωνε την 37χρονη γυναίκα να έχει μαζί της μια τσάντα στην οποία είχε τοποθετή8σει ένα αυτοσχέδιο σύστημα με καλώδιο, μπαταρία και μικρόφωνο, ώστε να ακούει μέσω ενός ανοιχτού κινητού τηλεφώνου κάθε λεπτομέρεια της συνεύρεσής της με τους πελάτες σε διάφορα ξενοδοχεία της Πάτρας στα οποία την μετέφερε ο ίδιος! Οι αστυνομικοί βρήκαν το ακουστικό σύστημα, το κατέσχεσαν, συνέλαβαν τον 56χρονο και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για σωματεμπορία και ενδοοικογενειακή βία.
 http://www.protothema.gr/