Αναβλήθηκε η ψηφοφορία για το κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων

Αναβλήθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση στην κυπριακή Βουλή γεγονός που αποδεικνύει τις δυσκολίες που υπάρχουν στην έγκριση της συμφωνίας στο Eurogroup που προβλέπει κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων.

Η προγραμματισθείσα για τις 16.00 το απόγευμα συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά την οποία το νομοθετικό σώμα εκαλείτο να ψηφίσει επί του νομοσχεδίου για το κούρεμα των καταθέσεων αναβάλλεται για αύριο Καθαρά Δευτέρα.
Όπως πληροφορήθηκε το ΚΥΠΕ από τη Βουλή, οι προγραμματισθείσες για σήμερα δραστηριότητες του νομοθετικού σώματος αναβάλλονται για αύριο, συμπεριλαμβανομένης και της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τους Βουλευτές που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.30 σήμερα.
Μετά από παράκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβλήθηκε για τις 11.00 αύριο το πρωί και η συνάντηση του Πρόεδρου Αναστασιάδη με τους Βουλευτές για σήμερα στις 11.30.
Η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 αύριο. Θα προηγηθεί σύσκεψη αρχηγών η εκπροσώπων των κομμάτων που θα αρχίσει στις 15.15.
 http://news247.gr/