Αυτές είναι οι "εξαφανισμένες¨" ξαδερφές του Γ Παπακωνσταντίνου...από την πρώτη λίστα Λαγκάρντ!

Αμάρτησε αν αμάρτησε για τις ξαδέρφες ! Τυχαίο! Δεν νομίζουμε ! Δείτε θέμα
Για την αφαίρεση των ονομάτων δύο εξαδέλφων του και των συζύγων τους από τη λίστα Λαγκάρντ ελέγχεται πλέον ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Διαρροές που προέρχονται από το ΣΔΟΕ, τους οικονομικούς εισαγγελείς αλλά και από τον Άρειο Πάγο «δείχνουν» μετ’ επιτάσεως τον πρώην υπουργό να εμπλέκεται ευθέως στην απόκρυψη των ονομάτων των συγγενών του, από τη στιγμή μάλιστα που ήταν και ο πρώτος αποδέκτης της λίστας, την οποία ποτέ δεν πρωτοκόλλησε.

Τα πρόσωπα που εμπλέκονται και τα ποσά των καταθέσεων

Σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω διαρροές, για το συγγενικό πρόσωπο του Γ. Παπακωνσταντίνου και  ακόμα τρία άτομα που αναφέρονται στη λίστα, υπάρχουν τέσσερις εγγραφές σε δύο λογαριασμούς συνολικού ύψους 1.222.000 δολαρίων, εκ των οποίων ο δεύτερος είναι ανενεργός.

Στον έναν λογαριασμό συνδικαιούχοι είναι ένας πολιτικός μηχανικός και η σύζυγός του, Ελένη Παπακωνσταντίνου, δικηγόρος στο επάγγελμα, ενώ ο δεύτερος λογαριασμός ανήκει σε σύμβουλο επιχειρήσεων, από το φορολογικό προφίλ του οποίου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Μαρίνα Παπακωνσταντίνου, επίσης ξαδέλφη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη και η Μαρίνα Παπακωνσταντίνου φέρονται να έχουν υψηλά εισοδήματα και μεγάλη περιουσία.
 http://www.zougla.gr/