Τον Γ. Παπακωνσταντίνου δείχνει η σύγκριση στις λίστες

Tον πρώην υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου δείχνουν τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τη σύγκριση των δύο λιστών που εκπόνησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.
Στο όνομα του πρώην τσάρου της οικονομίας "βλέπουν" τη διαφοροποίηση, που αφορά τρία νέα ονόματα, και ένα ακόμα, που προκύπτει από τη διασταύρωση των στοιχείων του Taxis, η οποία υπάρχει στην νέα πρωτότυπη “λίστα Λαγκάρντ”.
Τα τέσσερα αυτά ονόματα συνδεόνται με δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, εκ των οποίων ο ένας περιέχει 1.222.000 δολάρια. Ο δεύτερος είναι κλειστός και δεν αναφέρεται ποσό.
Οι λογαριασμοί αυτοί συνδέονται με τη σύζυγο συγγενικού προσώπου, που παραπέμπει στον Γ. Παπακωνσταντίνου. Επιβεβαιώνονται μέχρι νεωτέρας λοιπόν οι διαρροές που ήθελαν το πολιτικό αυτό πρόσωπο να μην είναι εν ενεργεία βουλέυτής, πρώην πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος.
Όπως ελέχθη χαρακτηριστικά από εισαγγελικούς κύκλους “κάποιος έβαλε χέρι στην πρώτη λίστα, που στάλθηκε από τη Γαλλία”. Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι δεν υπάρχει άλλη διαφοροποίηση στη δεύτερη λίστα, που παρελήφθη εσχάτως από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, στο διαβιβαστικό έγγραφό τους δεν περιλαμβάνουν κανένα πόρισμα από τη σύγκριση, που έγινε στις λίστες.
http://www.news.gr