Αλαφούζος: «Φτάσαμε εδώ γιατί δεν πλήρωνε ο Βαρδινογιάννης»

Στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Βαρδινογιάννη καταλόγισε ο Γιάννης Αλαφούζος το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το οικονομικό έλλειμμα που υπάρχει στην ομάδα, κατά τη διάρκεια της Γ.Σ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», που διεξήχθη στο κλειστό της Λεωφόρου.


Πιο συγκεκριμένα, ο νυν διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι ο Τζίγκερ τα χρόνια της πολυμετοχικότητας δεν έβαζε τα χρήματα που του αναλογούσαν, με αποτέλεσμα να περιέλθει η ομάδα στο υπάρχον οικονομικό αδιέξοδο.

«Όπως έχω πει, για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να χρωστάει 28 εκατομμύρια, οφείλεται στον τρόπο που διοικήθηκε. Ξέρετε πολύ καλά ποιοι διοίκησαν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2,3,4 χρόνια. Θέλετε να σας πω ότι το 58% το είχε ο Βαρδινογιάννης. Εσείς μπορείτε να τον πείσετε…

Ο λόγος που υπήρξαν τα προβλήματα στην πολυμετοχικότητα ήταν γιατί δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό. Εγώ όμως δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να το κάνει. Όσον αφορά το θέμα για το αν είμαι μπροστινός κάποιου, δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν αν είμαι… ελέφαντας», ανέφερε ο Αλαφούζος, απαντώντας στους 300 οπαδούς των «πράσινων» που παρακολούθησαν την διαδικασία και του ζητούσαν επίμονα να κατονομάσει τους υπαίτιους για την κατάσταση των οικονομικών της «πράσινης» ΠΑΕ.
http://www.zougla.gr/