Στα Βλάχικα της Βάρης...με κοψίδια ο Καραμανλής και 30 βουλευτές !

Αυτή η πολιτική οντότητα δεν παίζεται...Από σουβλατζίδικο κήρυξε τον πόλεμο στους νταβατζήδες ... Από ταβέρνες προσπαθεί και πάλι να βγει στο προσκήνιο ! Δείτε θέμα :

Μαζί με περισσότερους από 30 βουλευτές της ΝΔ βρέθηκε ο πρώην  πρωθυπουργός  Κώστας Καραμανλής το βράδυ στα Βλάχικα της Βάρης! Στην ταβέρνα «η φωλιά των κυνηγών»  για την ακρίβεια, η οποία για τη συγκεκριμένη περίσταση  είχε μετατραπεί σε «φωλιά των  βουλευτών» της ΝΔ.

Μην πάει όμως το μυαλό σας σε «περίεργες» εσωκομματικές κινήσεις … «Αμφιτρύων» ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος διοργάνωσε το τσιμπούσι για την ονομαστική του εορτή,  με λίγες ημέρες καθυστέρηση. Εκεί ήταν εκτός του Κώστα Καραμανλή ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Θανάσης Μπούρας και πολλοί βουλευτές (ανάμεσα στους οποίους ο πληροφοριοδότης μας εντόπισε τους Τζαμτζή, Πατριανάκου, Κοντογιώργο, Ορφανό, Κουκοδήμο, Κουτσογιαννόπουλο, Τσαβδαρίδη, Κυριαζίδη, Μαρτίνου κ.α.). Παρών ήταν όμως και ο διαγραφείς Σολδάτος, ο οποίος  δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει να ξεκόψει από τη ΝΔ.  
Ο Κ. Καραμανλής πάντως και ευδιάθετος ήταν και καθησυχαστικός έδειξε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα για τον τόπο. Την παράσταση όμως την έκλεψε ο Θ. Μπούρας,  ο οποίος περιέγραψε ότι ανάμεσα στα υπόλοιπα «τεχνάσματα» την κρίσιμη Κυριακή της ψηφοφορίας για το Μνημόνιο, προκειμένου να αποτρέψει  κατά το δυνατόν τις διαρροές ως γραμματέας της Κ.Ο., είχε μετατρέψει το γραφείο του σε αναρρωτήριο! Για δύο γυναίκες βουλευτές της ΝΔ συγκεκριμένα, που δεν αισθάνονταν καλά και τις είχε βάλει να ξαπλώσουν στους καναπέδες!