O cool κ. Δένδιας

Ο μεγαλοεφοπλιστής – μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης παρατήρησε ότι δύο νεαροί γεροδεμένοι άνδρες έκαναν την είσοδό τους στο ‘’Alexander’s’’.  Έριξαν μία διερευνητική ματιά στο χώρο και έπειτα προχώρησαν και κάθισαν σε ένα τραπεζάκι προς τη μεριά του lobby.
Οι υπόλοιποι άνδρες της προσωπικής φρουράς του υπουργού περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο. Ο κ. Δένδιας λιτοδίαιτος παρήγγειλε μόνο ένα χυμό. Ο minister δεν επιθυμούσε να παραγγείλει φαγητό αντίθετα με την σύζυγό του η οποία επέλεξε κάτι ελαφρύ. Ο Ντίντη παρήγγειλε αμέσως 77 bitter handmade σοκολατάκια. Ακριβώς όσα και τα αντικείμενα τα οποία είχαν κλαπεί από το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.  Τα πολύτιμα αντικείμενα βρέθηκαν λίγες ακριβώς ώρες πριν ο Υπουργός φθάσει στο hotel. Μάλλον επιθυμούσε να γιορτάσει τη μεγάλη αυτή επιτυχία στο πλευρό της συζύγου του.Ο κ. Δένδιας έμοιαζε πανευτυχής. Δεχόταν συγχαρητήρια τηλεφωνήματα και χαμογελούσε συνέχεια. Στο Ντίντη πάντα άρεσε ο συγκεκριμένος πολιτικός. Είναι χαμηλών τόνων, ευγενής δεν έχει αυτό το banale και βλαχομπαρόκ κάποιων άλλων συναδέλφων του δε «φωνάζει», δεν επιδεικνύεται. Κάνει αυτό το «American style».
Λάτρης...
Ο Υπουργός είναι λάτρης της περιοχής. Συχνά πυκνά έκανε τις βόλτες του στο Σύνταγμα, την Βουκουρεστίου , την Πανεπιστημίου. Ο Ντίντη τον παρατηρούσε να περπατάει μιλώντας στο κινητό του, μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες του «Zonars». Κάποιες φορές βέβαια επιλέγει spots στα βόρεια προάστια , όπως το always trendy  ‘’Bar Que’’.
 http://www.tovima.gr/