Kράτος εν κράτει κρατικοί υπάλληλοι σε κρατικές υπηρεσίες !

Την ώρα που χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την «πόρτα εξόδου», ορισμένοι… «εκλεκτοί» χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από τους επικεφαλής των υπηρεσιών τους και με αλαζονικό τρόπο απολαμβάνουν συγκεκριμένα προνόμια.


Επίορκοι υπάλληλοι της δημόσιας διοίκησης, παραμένοντας ατιμώρητοι, ζουν και βασιλεύουν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, συνεχίζοντας να προκαλούν με τις πράξεις και τα έργα τους.

Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις δύο δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τις υπηρεσίες όπου ανήκουν σε… τσιφλίκι τους, καθώς στη μεν πρώτη η διευθύντρια του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Βέροια μετέτρεψε το αυτοκίνητο της υπηρεσίας σε όχημα ιδιωτικής χρήσης, ενώ στη δεύτερη υπάλληλος του Ψυχιατρικού Ιδρύματος «Δαφνί» αγνοεί συνεχώς να παρευρεθεί στον χώρο εργασίας του, καθώς «φροντίζει» για την οικογενειακή επιχείρηση.

Ψώνια με προσωπικό οδηγό και υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, η προϊσταμένη του Κεντρικού Καταστήματος, Μ.Χ., έχει προβληματίσει με την τακτική που ακολουθεί, αφού, σύμφωνα με φωτογραφικά ντοκουμέντα που βρίσκονται στη διάθεση της zougla.gr, η εν λόγω διευθύντρια φέρεται να χρησιμοποιεί για ιδιωτική χρήση το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μάλιστα μετά το πέρας του ωραρίου.
http://www.zougla.gr/