Στην FC Barcelona υποδέχθηκαν ...την Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου Κρήτης

Ποδοσφαιρικό ταξίδι στη Βαρκελώνη πραγματοποίησε πρόσφατα ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου Κρήτης κ. Μανώλης Μανταδάκης  ύστερα από πρόσκληση που απηύθυνε η κυρία Pilar Guinovart (εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και διευθύντρια του τομέα κοινωνικών υποθέσεων της FC Barcelona) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της τον περασμένο Ιούνιο στο Μονοφάτσι, για τα εγκαίνια των νεοσυσταθέντων σύνδεσμου φίλων της FC Barcelona στην Κρήτη και του αθλητικού σωματείου.
Ο εν λόγω σύνδεσμος φίλων της Μπάρτσα είναι ο δεύτερος στην Ελλάδα, μετά από αυτόν της Αθήνας.


Η επίσκεψη στη Βαρκελώνη και στις εγκαταστάσεις της ομάδας, είχε τον πλέον επίσημο χαρακτήρα καθώς ο πρόεδρος  του σωματείου του Μονοφατσίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FC Barcelona κ. Sandro Rosell, με τον επικεφαλής της κοινωνικής επιτροπής κ. Pau Vilanova, καθώς και με τον υπεύθυνο των Penya κ. Jordi Mora.
Ο κ. Μανταδάκης επισκέφθηκε και το προπονητικό κέντρο της ομάδας και των ακαδημιών της, τη διάσημη σε όλον τον κόσμο Masia, όπου συνάντησε και τον νεαρό συμπατριώτη μας και επαγγελματία πλέον ποδοσφαιριστή της FC Barcelona, Γιώργο Σπανουδάκη.

Επίσης ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της πόλης Sagrada Familia, La Rambla, Καθεδρικό Ναό, Κοινοβούλιο Καταλωνίας, Δημαρχείο, Ολυμπιακό Στάδιο Montjuic, το άγαλμα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου στο Sitges, κ.ά.

Τη προσεχή άνοιξη προγραμματίζεται ταξίδι των ακαδημιών και της ομάδας Μπάρτσα Μονοφατσίου στη Βαρκελώνη που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση αγώνα πρωταθλήματος της FC Barcelona, φιλικά παιχνίδια των τμημάτων της ακαδημίας του κρητικού σωματείου με τα αντίστοιχα τμήματα της FC Barcelona, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Masia και ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Στη συνέχεια σχεδιάζεται η διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών στο Ηράκλειο με φιλοξενία και συμμετοχή τμημάτων της ακαδημίας της FC Barcelona.