Eπικεφαλής της CIA εραστής της Φρειδερίκης...της μάνας του τέως Γκλύξμπουργκ !

Αυτό και αν είναι Φρική ! Η έξω από δω... τέως  βασίλισσα Φρειδερίκη μάνα του τέως Γκλύξμπουργκ Κωνσταντίνου είχε εραστή πρώην διευθυντή της CIA !
Να γιατί οι Αμερικάνοι γ@μ... και έδερναν στην Ελλάδα με τα παλάτια και την δεξιά !Δείτε θέμα
Αν και σε γενικές γραμμές... διακριτική, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) δεν έχει, ούτε αυτή, ανοσία στα ερωτικά σκάνδαλα.
Για του λόγου το αληθές αρκεί μια ματιά στην περίπτωση του άρτι παραιτηθέντος Ντέιβιντ Πετρέους αλλά, πολύ περισσότερο, σε αυτήν ενός παλαιού διευθυντή της CIA, του Αλεν Ντάλες, ο οποίος φέρεται να είχε εξωσυζυγικές ερωτικές περιπέτειες με περισσότερες από συνολικά 100 γυναίκες, μεταξύ αυτών και με την άλλοτε βασίλισσα της Ελλάδας, Φρειδερίκη.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μέσα από τις σελίδες των New York Times ο βετεράνος δημοσιογράφος και συγγραφέας Στίβεν Κίντσερ, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και βιβλίο με θέμα τη ζωή του Αλεν Ντάλες και του αδελφού του, υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Φόστερ Ντάλες (τιτλοφορούμενο "The Brothers: John Foster Dulles, Allen Dulles, and their Secret World War").
 http://www.enikos.gr/