Σχετικά με αναφορά του προέδρου της ΓΣΕΕ στο blog μας …σε ερώτηση δημοσιογράφου στο ΣΚΑΙ TV



Σχετικά με την απάντηση  του προέδρου της ΓΣΕΕ στο ΣΚΑΙ και στην Εκπομπή ΕΥΘΕΩΣ, του δημοσιογράφου  Μπογδάνου ,για το blog μας και στην υπόθεση των στοιχείων σχετικά με τις αμοιβές του από την Εθνική Τράπεζα , την ΔΕΗ και τον ΟΑΕΔ και της φερόμενης μήνυσης περί εκβιασμού !!!  έδωσε την απάντηση ότι έχει κάνει αγωγή και στον Τριανταφυλλόπουλο …ενώ άφησε και αιχμή ότι μας είχε κλείσει η Google !!!!

Πρώτον, ως προς την μήνυση περί εκβιασμού …ποτέ δεν πήραμε απάντηση που και πως συνίσταται Αντίθετα δεχθήκαμε  ανώνυμο email απειλητικό και το αναρτήσαμε . Ως προς τα στοιχεία …μας  η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε λίγες μέρες μετά, από  την πιο έγκριτη εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ( πολλαπλάσιας  αναγνωσιμότητας του blog μας ) αφού δημοσιεύθηκαν αυτούσια και εμπλουτίστηκαν σε ρεπορτάζ για  «ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ» http://www.tovima.gr/ και ειρωνικά σχόλια για  MONTBLACK πένες και φωτογραφία με το γνωστό κομπολόγι .
Επίσης, λίγο καιρό μετά τα ίδια στοιχεία …και επίσης με Τίτλο για ΑΣΗΜΕΝΙΟΥΣ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ   σε ρεπορτάζ  και στην έγκριτη εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Συγκροτήματος ΣΚΑΙ!
Προφανώς αυτά τα έντυπα δεν έχουν μηνυθεί ….Πλην ημών και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου !
Αλλά, ερχόμαστε  τώρα στην πονηρή απάντηση του προέδρου της ΓΣΕΕ …ότι δήθεν μας έκλεισε η GOOGLE !
ΨΕΜΑ και Κουτοπονηριά μαζί .
ΟΥΔΕΠΟΤΕ η Google μας  έκλεισε και ουδέποτε …είχαμε καμία ενόχληση, αντίθετα συνεργαστήκαμε και ακλουθήσαμε οδηγίες της ( πάντα) , όπως και  όταν μας έγιναν επιθέσεις με scipt και για λόγους ασφαλείας … τα ρομπότ  της google  έθεσαν προσωρινά εκτός λειτουργίας,  για να ελεγχθούν αυτές οι κακόβουλες επιθέσεις.
Άλλωστε στο Bollywood.gr και σε άλλο ποστ μας, είχε στείλει ο ίδιος επιστολή και αναρτήθηκε αυτούσια, όπως αναρτήθηκε και η επιστολή πού είχε στείλει τότε στο troktiko …πού είχε αναγγείλει την μήνυση εναντίον του blog μας .
Οσο για το Bollywood-Greece που ήταν η μετάβαση προς τους Παπατζήδες …είχαμε δεχθεί μαζί με το troktiko , το pressmme , oμαδικές επιθέσεις μέσω μιας εφαρμογής …που έχει το blogger  για καταγγελίες χρηστών …για ανάρμοστο περιεχόμενο. Και αυτόματα τα ρομπότ  της google βάζουν μάσκα περιεχομένου (μετά από ένα αριθμό κλικ. Και όχι κλείσιμο κλπ
Αποδείχθηκε ότι αυτές τις δήθεν καταγγελίες  περιεχομένου τις έκαναν με proxy server από παρακρατικό  κέντρο με πολλούς υπολογιστές και συνδέσεις …να δείχνουν διαφορετικούς χρήστες.
Εμείς , επειδή κάναμε την μετάβαση …στο papatzides .blogspot.com δεν υπήρχε λόγος να ζητήσουμε να βγεί η μάσκα περιεχομένου … στο Bollywood-Greece ,αφού πλέον μόνο αρχειακό ρόλο έχει το blog !
Oλα τα blogspot url μας είναι στην  ίδια πλατφόρμα και στον ίδιο λογαριασμό (και μοναδικό χωρίς συνδιαχειριστές). Ουδείς έχει διαμαρτυρηθεί …ουδείς μας έστειλε απάντηση σε ποστ ….και δεν αναρτήθηκε.
Ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό που να έχει αναρτηθεί …και να έχει δημιουργήσει πρόβλημα ….
Αλλωστε μαζί με το
troktiko , το fimotro , taxalia,  press-gr  οι papatzides είναι  από τα πρωτοπόρα blogs στην Ελλάδα που ανέδειξαν το blogging και άλλαξαν το ρου της ενημέρωσης …το καθένα με το ύφος του , το στυλ του και την διαφορετικότητά του και τις όποιες διαφορές ( ιδεολογικοπολιτικές ή μη ) μεταξύ μας.
Ωστόσο ,δώσαμε και πιστεύουμε και στο μέλλον να δώσουμε μάχες, αν χρειαστεί ,να μείνει το διαδίκτυο ελεύθερο –ξεπερνώντας και τις παιδικές ασθένειες του blogging ! Και το πληρώσαμε … αυτό με αυτεπάγγελτες διώξεις στις περιπτώσεις των εκλογών και της γκαλοπαπαγόρευσης …κάτι που αναγνωρίστηκε από κορυφαίους δημοσιογράφους  ως υπερβολή και επίθεση στην ελευθεροτυπία…και καυτηριάστηκε και από πολιτικούς που έγιναν μετέπειτα και πρωθυπουργοί της χώρας  !
Όλα, τα άλλα είναι πονηρά μυθεύματα και παραμύθια σκοταδιστικών και ανελεύθερων  μηχανισμών που πιστεύουν ότι  η Ελλάδα του ιντερνέτ του 2012 είναι  ακόμα στο  2004 !
Εμείς σεβαστήκαμε και σεβόμαστε  …την ενημέρωση και τον σχολιασμό. Λειτουργούμε διαδραστικά ..και όχι ενημερωτικά .
Ανεξάρτητα από πολιτικές μας   θέσεις μεταφέρουμε και σχολιάζουμε την επικαιρότητα …που κρίνουμε ! Προβάλουμε τα θέματα από site και πόρταλ όλου του πολιτικού φάσματος και των εκδοτικών συγκροτημάτων  και με ενεργά λινκς …όπως στο πολιτισμένο διαδικτυακά κόσμο.
Αγαπάμε την ενημέρωση ( και κύρια την αποκαλυπτική ) και σεβόμαστε το ψωμί των δημοσιογράφων ..σε όποιο μέσο ενημέρωσης και αν εργάζονται .