Μετά τo "Προχωράμε Χωρίς Αυτούς" ...Ηρθε η ώρα του... Αυτοί ή Εμείς !

Το καλύτερο προεκλογικό μήνυμα των τελευταίων ετών που ανάδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ ...κόμμα ρυθμιστή  και έφερε την μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σύστημα ήταν το ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ! Ηταν το μήνυμα που πίστεψαν οι Έλληνες και έφεραν για πρώτη φορά πρωταγωνιστή στην πολιτική σκηνή ένα αριστερό κόμμα. Έκαναν τούς άλλοτε κραταιούς και σοσιαλιστές ζητιάνους σε ένα survior προσωπικής πολιτικής επιβίωσης ! Που ακόμα και τώρα γίνονται ...χλεύη του Αντώναρου
!
Και όντως μπορεί να προχωρήσουμε ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ...Σωτήρες δεν υπάρχουν! Η Συγκυβέρνηση παραπαίει. Πιστή στις επιλογές της τρόικας ...και της δανειακής σωτηρίας μας οδηγεί στην απόλυτη χρεοκοπία , στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Αυτό το μνημόνιο δεν πρέπει να περάσει ! Ο εκβιασμός της χρεοκοπίας και η θεωρία του ΧΑΟΥΣ που πόνταραν εδώ και μήνες ... προεκλογικά και μετεκλογικά, γιατί δεν είχαν ούτε σχέδιο ούτε πολιτική πυξίδα , είναι προσχηματικός. Περιμένουν το χρήμα ...από τους δανειστές για να επιβιώσουν αυτοί πολιτικά και να εξοντώσουν το 50% του Ελληνικού ΛΑΟΥ !
Τώρα είνα η χρυσή ευκαιρία για την μεγάλη ανατροπή. Και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις είτε στα αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ είτε στα δεξιότερα ...πρέπει να μείνουν σταθερά στην γραμμή της ρήξης !
Διαφορετικά η σήψη και η διαφθορά θα κυριαρχεί...και τα εκβιαστικά διλήμματα προς τον Ελληνικό ΛΑΟ θα πολλαπλασιάζονται. '
Έτσι το μήνυμα πρέπει να είναι ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ