Ντελίριο Μπέου ! Μου την έστησαν ένας χασισοπότης πρωθυπουργός , βουλευτές και ένας δικηγόρος μαϊμού!

Οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια γύρω από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έκαναν τον Αχιλλέα Μπέο να παρέμβει τηλεφωνικά στη «Δίκη του ΣΚΑΪ», χαρακτηρίζοντας την υπόθεση φιάσκο του Αλέξη Κούγια και του Νικόλα Πατέρα, ενώ απευθύνθηκε και με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στον γνωστό ποινικολόγο.
Τα... σκάγια του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου έφθασαν μέχρι τον πρώην πρωθυπουργό, δεν τον κατονόμασε, αλλά τον χαρακτήρισε χασισοπότη!

«Κύριε Θωμαΐδη, είχα δώσει λόγο τιμής να μη βγω ποτέ στην εκπομπή, αλλά δεν μπορούσα με όσες αθλιότητες ακούω εγώ και η οικογένειά μου. Εύχομαι αυτό που βίωσα κι έφτιαξε ο… Αλέκος ο Κούγιας, ο μυθομανής, να μην το ζήσει άλλος άνθρωπος. Αυτά που καταθέτει ο κύριος Κούγιας είναι νομικές κρίσεις. Το δεύτερο σημαντικό γεγονός είναι ότι επιτρέπετε στην εκπομπή σας να συνεχίζει ο Αλέκος ο Κούγιας να προβάλει παράνομες υποκλοπές που είναι κακουργηματική πράξη. Αυτές οι κασέτες που πήρε στις 7 Μαρτίου του τις παρέδωσε ένας μεγάλος Έλλην παράγοντας! Στις 9 Μαρτίου είπε, άλλα και στις 11 Μαρτίου είπε άλλα.

Μετά απ' αυτές τις κασέτες, που προφανώς κάποιους εκβίασε, η ομάδα του έκανε δέκα σερί νίκες μ’ ένα πέναλτι σε κάθε αγώνα και ανέβηκε κατηγορία. Ούτε η Μπαρτσελόνα δεν κάνει δέκα σερί νίκες. Οι άλλες ομάδες τελείωναν τα ματς με δέκα ή εννέα παίκτες.

Αν θέλετε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, όλα τα έκανε ένας χασισοπότης πρώην πρωθυπουργός, με πέντε ανεπάγγελτους πρώην βουλευτές και έναν δικηγόρο. Μια μαϊμού που γελάει.
http://www.zougla.gr/