Η σύζυγος του Γ. Παπαντωνίου στη λίστα Λαγκάρντ

Τον πρώην υπουργό Οικονομικών και Άμυνας των κυβερνήσεων Σημίτη Γιάννο Παπαντωνίου θα ελέγξει η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής, όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή μετά από επιστολή του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη και την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου είναι στη λίστα Λαγκάρντ με τους καταθέτες σε τράπεζες της Ελβετίας.
Ο κ. Πεπόνης επισυνάπτει μάλιστα και στοιχεία λογαριασμού. Η ανακοίνωση της επιτροπής της Βουλής έχει ως εξής:

Ανακοίνωση της Επιτροπής του άρθρου 21 του Ν.3023/2002, για τον Έλεγχο των Οικονομικών των Κομμάτων και των Πολιτικών Προσώπων

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής του αρθρ.21 του Ν.3023/2002, για τον Έλεγχο των Οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προσώπων γνωστοποιήθηκε στα μέλη της Επιτροπής επιστολή του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γρηγορίου Πεπόνη, με την οποία ενημερώνει την Επιτροπή ότι όπως διαπιστώνεται από τον μέχρι σήμερα διεξαγόμενο έλεγχο στη «Λίστα Λαγκάρντ», σε αυτή περιλαμβάνεται το όνομα της κύριας Σταυρούλας Κουράκου, συζύγου του πρώην Υπουργού κ. Γιάννου Παπαντωνίου, και επισυνάπτει στοιχεία λογαριασμού από εκτυπωθέν απόσπασμα της προαναφερθείσας λίστας.
 http://www.protothema.gr