Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεα κόντρα ΔΑΚΕ -ΝΔ με φόντο τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, αναφορικά με τις συνδικαλιστικές εκλογές της ΓΕΝΟΠ.

"Είμαστε βέβαιοι ότι η ανακοίνωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και η αναφορά του σε συνδικαλιστές του φιλελεύθερου χώρου, αφορά στους διασπαστές του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ, ο επικεφαλής του οποίου εμφανιζόταν ως “εκλεκτός” της Συγγρού", αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής


"Αυτές τις ιδιοτελείς ενέργειες εξυπηρέτησης προσωπικών στόχων και συμφερόντων που εκχωρούν και εξαργυρώνουν ως “τιμάρια” τις αρχές και τις αξίες της συνδικαλιστικής μας παράταξης, εμείς τις επισημάναμε και τις αντιμετωπίσαμε έγκαιρα με την απόφαση μας αναστολής ιδιότητας μέλους του εν λόγω, και την παραπομπή του στο Πειθαρχικό μας όργανο για την οριστική διαγραφή του από τα μητρώα της ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Θεωρούμε θετικό, το γεγονός ότι ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. αναγνωρίζει την ανεξαρτησία και την αυτονομία του Συνδικαλιστικού Κινήματος και κυρίως των οργανώσεων της ΔΑΚΕ, και περιμένουμε εάν πραγματικά το πιστεύει, να σταματήσει τις παρεμβάσεις όλων των κομματικών στελεχών στα εσωτερικά μας, γιατί εκκολάπτουν φαινόμενα και πρακτικές όπως αυτά στις εκλογές στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, που η θεσμική κατάπτωση, οι ηθικές εκπτώσεις, η καταπάτηση κάθε συνταγματικού δικαίου και κάθε δημοκρατικού συλλογικού κεκτημένου αποτελούν καθημερινή πρακτική των original πολιτικών φιλομνημονιακών δυνάμεων, αλλά και των κακέκτυπων…γενόσημων τους, η ΔΑΚΕ Ι.Τ. παραμένει φάρος σταθερότητας και αξιοπιστίας του κινήματος, κύριος και γνήσιος εκφραστής και διεκδικητής λύσεων των προβλημάτων των εργαζομένων, των αρχών και των αξιών του ριζοσπαστικού κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Όσοι επέλεξαν την εύκολη οδό της μετάλλαξης αγνοώντας την ιδεολογική αναφορά της παράταξης, ας αναλογιστούν το πολιτικό ολίσθημα το οποίο διέπραξαν.

Εμείς δεν αλλάξαμε. Δεν ξεχνούμε και δεν συγχωρούμε αυτούς που ευθύνονται για την υπαγωγή της Ελλάδος στα νύχια του Δ.Ν.Τ. για την παραχώρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας με στόχο την εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Παραμένουμε αταλάντευτα σταθεροί στις αρχές, τις αξίες, και τις ιδέες μας".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…