Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεα κόντρα ΔΑΚΕ -ΝΔ με φόντο τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, αναφορικά με τις συνδικαλιστικές εκλογές της ΓΕΝΟΠ.

"Είμαστε βέβαιοι ότι η ανακοίνωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και η αναφορά του σε συνδικαλιστές του φιλελεύθερου χώρου, αφορά στους διασπαστές του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ, ο επικεφαλής του οποίου εμφανιζόταν ως “εκλεκτός” της Συγγρού", αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής


"Αυτές τις ιδιοτελείς ενέργειες εξυπηρέτησης προσωπικών στόχων και συμφερόντων που εκχωρούν και εξαργυρώνουν ως “τιμάρια” τις αρχές και τις αξίες της συνδικαλιστικής μας παράταξης, εμείς τις επισημάναμε και τις αντιμετωπίσαμε έγκαιρα με την απόφαση μας αναστολής ιδιότητας μέλους του εν λόγω, και την παραπομπή του στο Πειθαρχικό μας όργανο για την οριστική διαγραφή του από τα μητρώα της ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Θεωρούμε θετικό, το γεγονός ότι ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. αναγνωρίζει την ανεξαρτησία και την αυτονομία του Συνδικαλιστικού Κινήματος και κυρίως των οργανώσεων της ΔΑΚΕ, και περιμένουμε εάν πραγματικά το πιστεύει, να σταματήσει τις παρεμβάσεις όλων των κομματικών στελεχών στα εσωτερικά μας, γιατί εκκολάπτουν φαινόμενα και πρακτικές όπως αυτά στις εκλογές στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, που η θεσμική κατάπτωση, οι ηθικές εκπτώσεις, η καταπάτηση κάθε συνταγματικού δικαίου και κάθε δημοκρατικού συλλογικού κεκτημένου αποτελούν καθημερινή πρακτική των original πολιτικών φιλομνημονιακών δυνάμεων, αλλά και των κακέκτυπων…γενόσημων τους, η ΔΑΚΕ Ι.Τ. παραμένει φάρος σταθερότητας και αξιοπιστίας του κινήματος, κύριος και γνήσιος εκφραστής και διεκδικητής λύσεων των προβλημάτων των εργαζομένων, των αρχών και των αξιών του ριζοσπαστικού κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Όσοι επέλεξαν την εύκολη οδό της μετάλλαξης αγνοώντας την ιδεολογική αναφορά της παράταξης, ας αναλογιστούν το πολιτικό ολίσθημα το οποίο διέπραξαν.

Εμείς δεν αλλάξαμε. Δεν ξεχνούμε και δεν συγχωρούμε αυτούς που ευθύνονται για την υπαγωγή της Ελλάδος στα νύχια του Δ.Ν.Τ. για την παραχώρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας με στόχο την εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Παραμένουμε αταλάντευτα σταθεροί στις αρχές, τις αξίες, και τις ιδέες μας".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…