Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευρωεκλογές 2019- Δημοτικές Περιφερειακές

Ερχεται η αντιμνημονιακή ΓΣΕΕ! Να γιατί φοβούνται τον Ν Φωτόπουλο

Είναι από τις ελάχιστες φορές που τα τελευταία χρόνια η εκλογή ενός προεδρείου σε συνδικαλιστική οργάνωση με εξαίρεση την ΓΣΕΕ που γίνεται θέμα. Πρόκειται για την εκλογή Φωτόπουλου στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ! Βέβαια δεν είναι το θέμα ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αλλά οι βλέψεις του στην ΓΣΕΕ ! Και αυτό τρομάζει πολλούς! Τρομάζει γιατί η ΓΣΕΕ έχει γίνει ένα σαλονάτο γραφειοκρατικό όργανο ...με ουρά για μπίζνες και λεφτά.

Κάποιοι μέσα στο σύστημα κρατάνε κάποιους στο χέρι και θέλουν την ΓΣΕΕ εγκλωβισμένη σε εργατοπατερίστικες πρακτικές και μεθόδους !
Οπότε η δημιουργία ενός μετώπου ...από πραγματικές συνδικαλιστικές δυνάμεις με αναφορά σε βάση και όχι σε σαλόνια μπορεί να προκαλέσει ανατροπή που έχουμε να δούμε χρόνια στη ΓΣΕΕ !
Η διάλυση του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί διάλυση στην άλλοτε κραταιά συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ ! Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει δυνάμεις από την παράταξη αυτή και φιγουράρει ως ρυθμιστής της κατάστασης πλέον και στη ΓΣΕΕ !
Επίσης αρκετές δυνάμεις έχει και η λεγόμενη συντηρητική παράταξη ΔΑΚΕ που επίσης δοκιμάζει τις σχέσεις της με τον πολιτικό της χώρο την ΝΔ λόγω μνημονίου.
Το ΚΚΕ κράτα απλά τις δυνάμεις του μέσα στην ΓΣΕΕ ..με το ΠΑΜΕ να ακολουθεί γραμμή διαφοροποίησης ...και απλά μοιράζεται τις διευκολύνσεις που παρέχει η τυπική συμμετοχή του μέσα στην ΓΣΕΕ !
Ετσι όλα δείχνουν οτι την ανατροπή μέσα στην ΓΣΕΕ μπορεί να την κάνει μόνο ...με νέα παράταξη από τα κομμάτια της ΠΑΣΚΕ με εκφραστή τον Ν Φωτόπουλο.
Αυτή η παράξη ...μπορεί να έχει μέσα και τον ΣΥΡΙΖΑ !
Η εκτίμηση είναι οτι μια τέτοια παράταξη μπορεί να πάρει άνετα την πρώτη θέση ...και υπό την προϋπόθεση οτι η ΔΑΚΕ  θα είναι ακόμα σε διάσταση με την ΝΔ οπότε σπασμένη στα δύο !
Διαφορετικά η ΔΑΚΕ θα είναι πρώτη δύναμη στη ΓΣΕΕ. Με δεύτερη μια ενιαία παράταξη σε συνδικαλιστική προγραμματική σύγκλιση μεταξύ συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των διαφωνούντων του ΠΑΣΟΚ.
Με τρίτη την ΠΑΣΚΕ ...της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ!
Σε αυτή την περίπτωση...θα τα δείτε όλα !  Γιατί η ΔΑΚΕ παίρνει αυτοδίκαια την θέση του προέδρου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…