Bουλευτίνα φέσωσε κατάστημα ρούχων με 22.000 ευρώ !


Η απληστία της γνωστής νεαρής βουλευτού δεν είχε τέλος  αφού εκτός του πάθος που είχε για ακριβά ρούχα εκμεταλλευόταν και την βουλευτική της ιδιότητα προκειμένου να μην πληρώνει αυτά τα ακριβά ρούχα που διάλεγε κατά καιρούς από συγκεκριμένο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα η νεαρή βουλευτής επισκεπτόταν το κατάστημα γνωστής φίρμας για να διαλέξει τα συνολάκια που θα φορέσει και τα σικάτα φορέματα.

Κάποιες φορές πλήρωνε ο συνοδός της ο οποίος ήταν μαζί της τις περισσότερες φορές και κάποιες άλλες η ίδια ζητούσε να του στείλουν το λογαριασμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BriefingNews το  τελευταίο χρονικό διάστημα όμως η όμορφη βουλευτής διάλεγε τα πιο ακριβά ρούχα της εταιρίας χωρίς να πληρώνει ενώ δικαιολογούνταν ότι κάποια στιγμή θα πληρωθούν για όλες μαζί τις αγορές.

Όταν όμως το ποσό έφτασε στις 22.000 περίπου ευρώ οι υπεύθυνοι του καταστήματος ζήτησαν από την βουλευτή να πληρωθούν διότι δεν θα μπορούσαν να της δώσουν άλλα ρούχα.

Εκείνη λοιπόν από ότι φάνηκε προσβλήθηκε κι επιτέθηκε λεκτικά στους υπεύθυνους του καταστήματος  λέγοντας τους μάλιστα ότι θα έπρεπε να είναι και ευχαριστημένοι που φοράει τα ρούχα τους και τα διαφημίζει.

Έφυγε από το κατάστημα δεν ξαναπαρουσιάστηκε με αποτέλεσμα να αφήσει το χρέος των 22.000 ευρώ ανεξόφλητο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος μην μπορώντας να βρουν άκρη με την ίδια άρχισαν να τηλεφωνούν στον αγαπημένο της εξηγώντας του ότι αν δεν πληρωθεί το χρέος θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν άλλους τρόπους πίεσης.

Ο σύντροφος της βουλευτού αναγκάστηκε να εξοφλήσει το ποσό φοβούμενος τον διασυρμό.