O Σαμαράς ...αγαπάει το Χαβιάρι!

Ο πρωθυπουργός έφθασε στον κινηματογράφο μερικά λεπτά πριν ξεκινήσει η πολυσυζητημένη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Σάββατο βράδυ στην οδό Δροσίνη της Κηφισιάς. Ακριβώς απέναντι από τον «Βάρσο». Μια βροχερή μάλλον μελαγχολική βραδιά.
Ο Αντώνης Σαμαράς όμως έδειχνε ήρεμος χαλαρός. Αν και είχε προηγηθεί μία πολύωρη κουραστική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου (αντίστοιχη έγινε και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου) με αφορμή το Euro Working Group το οποίο πραγματοποιείται σήμερα. Ο prime minister φορούσε μπλουτζίν και πουκάμισο . Συνοδευόταν από στενό του φίλο και άνδρες της προσωπικής του φρουράς. Προχώρησε στο εσωτερικό του Cinemax 3. Χαμογελούσε σε όσους τον χαιρετούσαν. Κάθισε στη θέση του. Έριξε μια γρήγορη ματιά γύρω του. Σε κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του στην τσέπη του παντελονιού του.
Η Ούρσουλα Ευπαλίδη με σκούντησε διακριτικά. Ένιωσα τα ποπ κορν να κυλούν πάνω στα αθλητικά παπούτσια του οίκου Louis Vuitton. «Νομίζω ότι θα αλλάξει τα γυαλιά του», ψιθύρισε με συνωμοτικό ύφος . «Γνωρίζω ότι ο πρωθυπουργός διαθέτει ένα ζευγάρι γυαλιών το οποίο χρησιμοποιεί όταν παρακολουθεί  movies ή θεατρικές παραστάσεις» τόνισε. Χαμογέλασα ειρωνικά «Oh! Ma petite! Πλάθεις συνέχεια.. “χαριτωμένα αστεία παραμυθάκια”» της είπα . «Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις ότι ο πρωθυπουργός “κρύβει” στην τσέπη του ένα ζευγάρι γυαλιών 3D», κούνησα το κεφάλι μου. «Λες και πρόκειται να παρακολουθήσει κάποια ταινία τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας!», σφύριξα μέσα από τα δόντια μου. Η Ούρσουλα προτίμησε να μην απαντήσει. Προσπαθούσε να «ανακαλύψει» σκύβοντας συνέχεια κάτω από την καρέκλα αν ο κ. Σαμαράς φορούσε αθλητικά παπούτσια, δημιουργώντας έτσι μία άψογη sport εμφάνιση. Όπως ταιριάζει σε ένα πρώην κολεγιόπαιδο.
 http://www.tovima.gr/