Mετά τον Λοβέρδο κάνουν μεταγραφή και την Φ Γεννηματά στην νέα Κυβέρνηση !

Ε ρε γλέντια... Ο Λοβέρδος αποστασιοποιημένος από τον Βενιζέλο εδώ και μήνες ...φλετάρει με το νέο τροικανό κυβερνητικό σχήμα που θα επιβάλουν οι Βρυξέλλες για να δώσουν την δόση του δανείου !

Τώρα σκάει παρασκηνιακά είδηση ότι και η Φ. Γεννηματά είναι στα υπόψην του νέου κυβερνητικού σχήματος !
Δείτε θέμα :
Η είδηση βγήκε από το σημερινό Έθνος , που με παραπολιτικό του σε δεξιά κεντρική σελίδα και φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά με άλλα λόγια αναφέρει ότι η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει υπουργός στον ανασχηματισμό του κ. Α. Σαμαρά. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δείτε τι γίνεται στο παρασκήνιο.

Φαίνεται λοιπόν πως κάτι τρέχει στο ΠΑΣΟΚ με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά. Αρκεί μόνο να διαβάσετε δύο μόνο δημοσιεύματα στις εφημερίδες Το Βήμα και Έθνος της Κυριακής.

Στο πρώτο δημοσίευμα σημειώνεται: … Αίσθηση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του κόμματος η σταδιακή διαφοροποίηση από τον κ. Βενιζελο της κυρίας Φώφης Γεννηματά, λίγο καιρό αφότου ζήτησε και πήρε υπερεξουσίες στον τομέα της επικοινωνίας. Η εκπρόσωπος τύπου η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αραιώσει τις δημόσιες παρεμβάσεις, δεν κρύβει στις ιδιωτικές συζητήσεις της ότι σκέπτεται ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης.
 http://newpost.gr/