Mακελειό ...με ένα νεκρό μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων !

Μια 37χρονη τσιγγάνα ...με όπλο που πέταξε συνεργός της από τα κάγκελα της περίφραξης εκτέλεσε τον φερόμενο δολοφόνο του 14χρονου γιου της ! Συναγερμός στην ΕΛΑΣ και τα δικαστήρια για τα μέτρα ασφάλειας Δείτε θέμα :

Ένοπλη επίθεση στα δικαστήρια Ευελπίδων στο κτίριο εννέα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί. Επικράτησε για αρκετή ώρα πανικός στο χώρο των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υπάρχει ένας νεκρός και ένας τραυματίας από την αιματηρή βεντέτα αθίγγανων στο χώρο των δικαστηρίων.

Η 37χρονη γυναίκα φορώντας περούκα πυροβόλησε οκτώ φορές τον δολοφόνο του 14χρονου γιου της μπροστά στα μάτια του ανακριτή. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν δεκαπέντε κάλυκες από το σημείο των πυροβολισμών. Ο 14χρονος είχε χάσει τη ζωή του μέσα σε καταυλισμό όταν με άλλα παιδιά πείραζαν... τα όπλα των γονέων τους.
http://newpost.gr/

Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στο σημείο για να ερευνήσει πως πέρασαν οι εμπλεκόμενοι όπλο στην Ευελπίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστο άτομο πέταξε το πιστόλι πάνω από τα κάγκελα περίφραξης των δικαστηρίων στην 37χρονη γυναίκα χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Εξαιτίας του σημερινού αποτρόπαιου περιστατικού, συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. και στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τα ελλιπή μέτρα φύλαξης στη Σχολή Ευελπίδων.