Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στα "άδυτα" της Google και του Παγκόσμιου διαδικτύου ! (φώτο )


Η εταιρεία-κολοσσός Google σπάνια επιτρέπει πρόσβαση στο εσωτερικό της. Ακόμα πιο σπάνια δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό που αφορά το εσωτερικό των τεραστίων κέντρων δεδομένων (Datacenters) που διαθέτει σε όλο τον κόσμο και που αποτελούν την κινητήρια δύναμη παροχής των υπηρεσιών της.
Πάντα όμως υπάρχει η πρώτη φορά και ιδού λοιπόν οι πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες των εσωτερικών συστημάτων της Google. Ένας περίπλοκο πλέγμα υπολογιστικών συστημάτων που εξυπηρετεί εκατομμύρια αιτήσεις αναζητήσεων στον διαδίκτυο το δευτερόλεπτο, προβολές βίντεο Youtube αλλά και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εκατομμύρια ανθρώπους.
Χαρακτηριστικά μπορεί κανείς να δει εκατοντάδες χιλιάδες Servers με πολύχρωμα διακριτά καλώδια τροφοδοσίας, ακόμα και ποδήλατα έτσι ώστε οι μηχανικοί δικτύων και εξυπηρετητών να φτάνουν γρήγορα στα σημεία που παρουσιάζεται το οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα κέντρα δεδομένων της Google περιλαμβάνουν από χώρους πρώην χαρτοποιίας στην Φιλανδία μέχρι φάρμες εξυπηρετητών στην Αιόβα.
“Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στα κέντρα δεδομένων της Google κυρίως για έναν και μόνο λόγο: η προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των δεδομένων σας απαιτεί από μέρους μας να εφαρμόζουμε στα εν λόγω κέντρα δεδομένων τον ύψηλότερο βαθμό ασφάλειας κατά την φυσική πρόσβαση”, δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.” Αν και έχουμε κοινοποιήσει πολλά από τα σχέδιά μας και τις βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούμε δημοσιεύοντας στοιχεία απόδοσης ήδη από το 2008, μόνο μια εξαιρετικά μικρή ομάδα εργαζομένων έχει πρόσβαση στο χώρο των εξυπηρετητών. Σήμερα για πρώτη φορά μπορείτε να δείτε μέσα στα κέντρα δεδομένων μας μέσω μιας εικονικής επίσκεψης”, δήλωσε η ίδια πηγή.
Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε δικτυακό τόπο του εξωτερικού περιλαμβάνουν φωτογραφίες από το εσωτερικό ορισμένων από τα οκτώ κέντρα δεδομένων της Google όπως των Η.Π.Α, της Φιλανδίας και του Βελγίου. Η Google αυτή την στιγμή ήδη προγραμματίζει να θέσει σε λειτουργία τα αντίστοιχα κέντρα δεδομένων της στο Χονγκ Κονγκ, την Ταιβάν, την Σιγκαπούρη και την Χιλή.  Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίας:
 http://www.secnews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…