Σκηνικό FAR OUEST ...στον Κόκκινο Μύλο με Αλβανό Δραπέτη Φυλακών !

Το μεσημέρι απέδρασε από το νοσοκομείο των Τρικάλων ...αργά  το βράδυ βγήκε "βόλτα" με άλλους Αλβανούς κακοποιούς ....και έπεσε σε ενέδρα της ομάδας ΔΙΑΣ πριν λίγο ...όπου έγινε πραγματική μάχη ακόμα και μέσα στο παρακείμενο νεκροταφείο ! Δείτε θέμα :

Επίθεση με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Παλαμά στην περιοχή Κόκκινος Μύλος, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας Citroen,  μέσα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας. Τότε ένας από τους επιβαίνοντες άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ χωρίς ωστόσο να τραυματίσει κάποιον από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Ακολούθησε καταδίωξη ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει μέλη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας από τους δράστες είναι δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων, ο οποίος με τη βοήθεια των τριών συνεργών του είχε καταφέρει να διαφύγει νωρίτερα το απόγευμα μέσα από το νοσοκομείο της πόλης όπου είχε μεταφερθεί, προφασιζόμενος τραυματισμό στο πόδι.
http://www.zougla.gr